IHANAA UUTTA VUOTTA

glittermekko Halusin vain tulla toivottamaan teille kaikille oikein ihanaa uutta vuotta!
Vuosi 2017 oli ihana ja toi tullessaan monta kivaa juttua mm. muutto isompaan asuntoon, työpaikan, uuden ammatin, uuden perheenjäsenen ja selvitin ketkä ovat mun oikeita ystäviä. Vuosikatsausta kuitenkin katsotaan lisää myöhemmin ihan oman postauksen merkeissä.
viinit Postauksen kuvituksena parit kuvat mun viime perjantain synttärijuhlista, sillä uusivuosi menikin hieman rauhallisemmissa merkeissä kolitsipuvussa ja meikittä. Ensimmäisestä kuvasta kiitokset Emmalle.

Mun uuden vuoden lupauksena voisi olla, että postailen enemmän ja kasvatan blogiani. Loppu vuosi oli kiireinen monellakin tapaa ja harmikseni paljon on jäänyt postauksia rästiin. Pikkuhiljaa postailen kuitenkin kaikki rästiin jääneetkin ulos.

Mulla on semmonen kutina, että vuodesta 2018 tulee erittäin onnistunut ja tapahtumarikas! Toivottavasti myös teillekkin.

4 kommenttia

 1. Hyvää uutta vuotta sullekin :) Ihana tuo mekko ♥

  VastaaPoista
 2. Hyvää uutta vuotta myös sulle! ♥ Toivottavasti onnistut tavoitteessasi ja saat kasvatettua blogiasi :) Postaustahdilla ei sinänsä ole väliä (ainakaan mulle), koska mun mielestä kuuluu postailla silloin, kun on sellainen fiilis ja kun on aikaa. Toivon kumminkin, että saat sitä kaipaamaasi aikaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon!<3 Toivottavasti onnistun panostamaan kuitenkin laatuun, vaikka kiristäisinkin postaustahtia. Mulla on useasti fiilis, että tahdon postata, mutta aika on vain se ongelma. :D

   Poista

jokainen sana on tärkeä♥

Banneri tuli ulkoasun mukana, joten en tiedä siitä sen enempää.