MIETTEITÄ KESÄSTÄ

PELASTUSRENGAS2 PELASTUSRENGAS5 En varmasti ole ainoa, josta tuntuu, että tämä kesä vain viilettää ohi. Tuntuu kuin mitään ei olisi tehty ja kesän bucket listiltä en voi yliviivata puoliakaan. Hieman pettynyt olo, kun mitään reissuhommia yms en oo päässyt tekemään. Toisaalta voin syyttää ihan kelejä ja sitä, että toukokuun puolesta välistä tähän päivään mulla on ollut tasan kaksi koko viikonloppuvapaata ja niistäkin toinen oli juhannus.
PELASTUSRENGAS4 PELASTUSRENGAS Eihän tämä kesä sääkään kyllä paras ole ollut, joten osaksi saa varmaan sitäkin syyttää. Tottakai myös se, että ryhdyttiin koiran omistajiksi niin toi vastuuta ja pentuiässä ei ihan kaikkee pääsekkään tekemään. Mulla Bamse kuitenkin tulee menemään kaikkien omien menojen edelle aina ja nyt. Toisaalta onhan tässä vielä melkein kaksi viikkoa aikaa tehdä kaikennäköstä ja nykypäivänä kesän säät jatkuvat pitkälle syksyyn ja talvi tulee paljon myöhemmin. Toivotaan, että säät suosivat vielä.
PELASTUSRENGAS3 PELASTUSRENGAS6
pics by Emma
knit - Jacqueline de yong, top - Only, pants - Only
shoes - Nike, bag - H&M

Onkos teillä bucket listissä jäljellä paljon yliviivattavaa?


6 kommenttia

 1. Vähän samanlaisia fiiliksiä, bucket list ei meinannutkaan toteutua. :D Kyllähän sitä paljon juttuja lopulta teki, mutta kaikenlaisia jää kaipaamaan jos ne eivät toteudu.

  Ihanan kesäinen kuvauspaikka! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mäkin oon tehnyt melko paljon, mutta mikään ei oikeen oo toteutunut. Nyt koko elokuun on hirveellä höökillä yrittänyt kiriä listaa! :D Kiitos <3

   Poista
 2. Mä en ole edes tehnyt minkäänlaista bucket listiä, koska tiesin olevani koko kesän töissä ja työaikojen vuoksi oma vapaa-aika on jäänyt melko vähäiseksi. Tietysti olen pieniä reissuja tehnyt ja pitänyt muutenkin hauskaa kaverien kanssa, mutta ehkä saan ensi kesästä enemmän irti, kun koittaa kunnon palkalliset kesälomatkin :D En silti kiellä, etteikö kesä olisi viipottanut ohi vähän turhankin nopeasti. Toivotaan silti, että tällaiset suhteellisen lämpimät ja ookoot säät jatkuisivat pitkälle syksyyn!

  Ps. Ihania kuvia <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei olisi munkaan pitänyt tehdä, kun kuitenkin vähän arvasin olevani joka viikonlopun töissä.. :D Mä en oo oikeestaan edes mitään minireissuja tehnyt, jos ei viime torstain Tuurin reissua lasketa.. Toivotaan, että ensi kesä on sulla mukavampi!<3 Joo toivotaan, että pitkälle syksyyn on hyvät säät :)

   Poista
 3. Mustakin tuntuu että tää kesä on vaan juossut ohi! Oon kyllä ehtinyt tehdä paljon kaikkea, mutta tuntuu että tää kesä kesti jonkun kaksi viikkoa vaan :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vähän sama tunne.. :D Kelejä varmaan saa syyttää! :Dd

   Poista

jokainen sana on tärkeä♥

Banneri tuli ulkoasun mukana, joten en tiedä siitä sen enempää.