BAMSE 4KK

bambula bambula3 bambula2 Tänään meiän pikkunen on jo neljä kuukautta. Tarkotus pentu oli ottaa vasta syksyllä, mutta oon super onnellinen siitä, että päätettiin ottaa koiravauva jo aikasemmin. Musta tuntuu, että Bamsen tulo meidän luokse oli tarkoitettu. Tottakai Bamse on rajoittanut paljon menemisiä ja tulemisia, mutta kertaakaan en ole katunut päätöstä ottaa koiraa. bambula4 bambula6 bambula5 Nämä 7 viikkoa on mennyt todella hyvin. Kasvu tapahtuu tosi kovalla tahdilla. Tällähetkellä pentu painaa jo sen 17 kiloa ja esimerkiksi koirapuistossa ollaan jouduttu vaihtamaan aitausta pienistä koirista isoihin.

Mä ajattelin ruveta kerran kuuhun tekemään koirapostauksia blogiin. Olisko ehdotuksissa jotain semmosia koirajuttuja mitä ehdottomasti haluaisitte nähdä ja lukea?

Tänään vielä aikaa osallistua tähän arvontaan!

18 kommenttia

 1. Hän on niin suloinen! <3 Tuo viimeisin kuva on kyllä niin ihana, etten voi muuta kuin hymyillä sitä katsoessani :) Mä luen mielelläni Bamseen liittyviä postauksia, vaikkei mulla sinänsä olekaan mitään toiveita mielessä. Kunhan vain pääsen lukemaan hänen kuulumisiaan välillä niin se on hyvä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi kiitos paljon. Mä kans tykkään tosta vikasta kuvasta, se on niin veikeäkin. Ihana kuulla, että luet mielelläsi kuulumisia ihan, sillä niitä on kyllä tulossa :)

   Poista
 2. Koira tosiaan rajoittaa varmasti tekemisiä ja menoja, sen vuoksi ihan vielä itse en ole sitä koiravauvelia valmis ottamaan:) Mutta ehdottomasti sellainen otetaan kunhan pääsee kerrostaloelämästä omakotitaloon ja perustaa ehkä muutakin perhettä. Se meinaa että asettuu, joten silloin tiedän että itse olen valmis koiran ottoon:)

  Oij koirajutskat kuulostaa hyvälle:) Musta olisi ainakin kiva kuulla millainen Bambse on luonteeltaan, mistä pitää, mitä tekee mielellään, onko tuholaisuutta ja kommelluksia noin pentuna ollut/mitä ja niin edelleen:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pienempi koira olis ollu tottakai satakertaa helpompi varsinkin kerrostaloon ja tähän elämänvaiheeseen, mutta ison kun halusin ja husky oli saatava niin tottakai koiran mukaan omat menot. Fiksuahan tuo on, onhan koirakin kuitenkin perheenjäsen :)

   Sellainen postaus on itseasiassa ollutkin suunnitteilla. Nyt kun hän tuohon neljän kuukauden ikään pääsi niin alkaa hampaat vasta vaihtua, joten pureskelu/tuhoamisvaiheen aika vasta alkaa. Noin. viiden kuukauden iässä alkaa se pahin "teinivaihe", joten tämä alku on ollut helppoa.. :D

   Poista
 3. Bamse on aivan nimensä näköinen koira :) Näyttää bamselta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi ihana kuulla, että nimen anto on onnistunut hyvin :)

   Poista
 4. Hän on kyllä niin upea!<3 ihana päästä lukemaan koirajuttuja kuukausittain, itseäni kiinnostaisi esimerkiksi temput joita Bamse osaa (ehkä myöhemmin kun on vanhempi :D), joku laajempi rotuesittely huskyistä, hihnassakulkeminen koska meillä itsellämme se on vähän ongelmana ja millaista on Bamsen ruokinta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos Elli!<3 Ihan super hyviä ideoita kaikki nuo ja varmasti tulevat toteutukseen ennenpitkään. Millätavalla teillä on hihnassakulkeminen ongelmana? :o

   Poista
 5. Niin ihana Bamse! <3 ja joo koirajutut kyllä kiinnostavat. En oikeen osaa sanoo, että mitkä aiheet,koska oon kaikkiruokainen koirajuttujen kanssa :D Ainiin laitoin liitymispyyntöä sinne fb-ryhmään,mutta mulla on harhaanjohtavasti vanha kotipaikkakunta fb.n tiedoissa...oon noin epäaktiivinen noiden tietojen päivittelyssä :'D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla, että kuitenkin kiinnostaa. Mulla onkin korvan takana muutama postausidea alkuun. Joo hyväksyin sut ryhmään, kun tunnistin :D

   Poista
 6. Oi miten suloinen Bamse <3 Koirajuttuja lueskelen mielelläni ihan kaikista aihealueista :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aivan todella ihana kuulla, että koissujutut kiinnostaa :)

   Poista
 7. Ompas hän söpö ja tosi upeita kuvia oot napsinut<3

  VastaaPoista

jokainen sana on tärkeä♥

Banneri tuli ulkoasun mukana, joten en tiedä siitä sen enempää.