AURINKOINEN VAPAAPÄIVÄ

bamsen kanssa asu3 bamsen kanssa asu2 bamsen kanssa asu Mun vapaapäiviä on sää suosinut vain yhden käden sormin laskettavalla määrällä. Mä oon aina töissä, kun aurinko paistaa ja asteita on yli kaksikymmentä. Pari viikkoa sitten kävi onneksi hyvä tuuri ja oli super lämmin päivä. Mä sain jopa rajat lenkkareista nilkkoihin ja nyt näyttää, kun mulla olisi sukat kokoajan jalassa.. 

Ylläolevista kuvista näkee minkä näköisenä oon mun viimeiset vapaapäivät viettänyt. Huonompina ja koleempina päivinä asu muuttuu siten, että jalkoihin pääsee joko kollarit tai juoksutrikoot ja päälle tuulitakki. Pennun tulon jälkeen en siis kamalasti ole panostanut siihen miltä näytän vapaa-ajalla. Nyt tosin Bamse on oppinut olemaan muutamia tunteja yksin rauhassa kotona, joten vapaapäivinä pääsee tekemään jotain muutakin, kuin olemaan vaan kotona. Ehkäpä niitä asujakin alkaa sitten taas näkymään vähän enemmän.

6 kommenttia

 1. Vitsi mikä pieni hurmuri toi teidän pentu kyllä on!<3 Tulisin mielelläni näkemään sitä ja sua joku päivä:)

  VastaaPoista
 2. Täälläkin ollut kyllä ihan tosi huonot kelit ja olen vielä lomalla:/ Menetin jo toivoni lomasäiden suhteen..:D Ihastuttava tuo karvakaveri kyllä ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ääh voi hitsit.. Omalla tavallaan onneks mulla ei oo lomaa! :D Kiitos <3

   Poista

jokainen sana on tärkeä♥

Banneri tuli ulkoasun mukana, joten en tiedä siitä sen enempää.