FIILIKSET TALVILOMASTA

VAPAANASU3 asukuvilla Viimeviikon talviloma oli erittäin rentouttava ja paineita alentava. Mun loma tosin loppui jo paria päivää aikaisemmin kun piti sillä menin ja kirjoitin extra sopparin työharjottelupaikalle koko Tampereen alueelle. Just kun irtisanoin itseni toisista töistä, että saan hieman rentoutua haha.
No, mutta nollasoppari on ihan jees nyt hetken aikaa, kunhan vaan muistaa oikeesti ottaa niitä vuoroja vaan sillontällöin, enkä laita itseäni taas äärirajoille.
VAPAANASU2 VAPAANASU4
coat - Vero Moda, shirt - New Yorker
jeans - Ginatricot, shoes - Skopunkten, bag - Mango

Tää viikko on täynnä työharjottelua sekä koulujuttuja kaikenmaailman verkkokursseista tutkinnon osien suunnitteluun. Toivottavasti mulla ja Veeralla osuu tarpeeksi vapaata tälläviikolla samaan aikaan, että päästään värjämään mun tukka vihdoin. Alkaa hiukset jo hieman hävyttömältä meinaan näyttään. 

Oikein ihanaa tiistai-iltaa mun lukijoille, mä jatkan nyt markkinoinnin verkkokurssin suorittamista. Millanen viikko sulle on tulossa?

12 kommenttia

 1. Oi tsemppii sulle hurjasti koulujuttuihin, samojen asioiden kans täs itteki painitaan :D Ihanat asukuvat <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi kiitos Saga! Sulle kans hirmuiset tsempit täältä <3

   Poista
 2. Tosi kiva asu! :)
  Mulla on nyt verkkokurssi, ja vaikka kuulostaa tosi chilliltä istua sängyllä tekemässä koulujuttuja, ne verkkokurssit on usein niitä työläämpiä :'( Tsemppiä!

  ❀ Cinderella Days ❀

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos Roxy! Joo oot niin oikeessa, että useimmiten ne verkkokurssit on pahimpia.. Tuntuu silti, että se haastasvin osuus on se niiden aloittaminen haha :D

   Poista
 3. Mahtavaa että on kuitenkin töitä, mutta kannattaa tosiaan muistaa ettei polta itteensä loppuun 8) Täällä paiskitaan koko viikko töitä mutta onneksi ensiviikolla pääsee höllii kunnolla:P Ihastuttavia kuvia Inka!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin, vaikka siis juuri irtisanouduin edellisistä töistä, koska mulla ei riittänyt aika, no onneks tälläkertaa on nyt vaan toi nollasoppari :D Kiitos Kata<3

   Poista
 4. Tosi kiva asu Inka! <3 Mulla on ollut talviloma viimeksi kaksi vuotta sitten, mutta välillä on kyllä ikävä noita kouluaikojen lomia haha! Kiva et sulla oli rentouttava loma! :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Amiksessa oli kyllä parhaimmat lomat kun tuntui, että niitä on kokoajan.. Mulla ei meinaan tässä koulussa ole kuin viikon kesälomat hah. Kiitos Ninni kamalasti <3

   Poista
 5. Kiva kuulla, että oot saanut vähän lomaillakkin! :) Ja kiva kun oot saanut töitä, pitää vaan tosiaan muistaa ettei tee liikaa töitä(Mä oon kyllä niin huono sanomaan tuosta haha:D). Tuo sun takki on ihana, sopii sulle hyvin <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niina kiitos ihan hirmuisesti kommentista! <3

   Poista
 6. Voi miten nätti asu, tykkään erityisesti tuosta takista! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi miten kiva kuulla! Tuo takki on kyllä mun lemppari :)

   Poista

jokainen sana on tärkeä♥

Banneri tuli ulkoasun mukana, joten en tiedä siitä sen enempää.