INSPIRAATIOTA MERKEISTÄ ADIDAS VS NIKE

Oon selaillut Junkyardin sivuja nykyään ahkeraa ja katsellut inspiraatiota saaden urheilumerkkejen vaatteita. Ennen olin oikeastaan vannoutunut Nike tyttö, vaikka adidastakin löytyy huppareita kolmen kera. Nykyään molemmat merkit kiinnostaa mua ja arkipukeutumisessa on ehkä tuo addu alkanut miellyttää enemmän, kun Nike on taas urheilussa ja ulkoilussa edelleen ykkösenä.

Mä keräsin kahteen kollaasiin kyseisiltä merkeiltä vaatteita ja kenkiä sekä linkit niihin niin näätte vähän mun makua noiden kahden merkin vaatteissa.    nike1. Ulkoilutakki(link) 2. Pinkit airmaxit(link) 3. Harmaat legginsit(link) 4. T-paita(link) 5. Tuulitakki(link) 6. Roshe onet(link)

adidas 1. Bomber(link) 2. Kolitsipaita(link) 3. Kolitsimekko(link) 4. T-paita mekko(link) 5. Superstarit(link) 6. Legginsit(link)

Kumpi merkeistä miellyttää enemmän sua?

*Postaus sisältää mainoslinkkejä, joista saatan hyötyä.

8 kommenttia

 1. Oikeasti aika vaikeeta valita niken ja adidaksen välillä! Kallistun varmaan kanssasi aika samaan mietteeseen että addu menee enemmän arkikäytössä ja nike taas urheilussa :)

  pinnjapauliina.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Molemmissa omat hyvät puolensa ja molemmilla niin kivoja vaatteita. Nikessä mulla on ehkä se, että tykkään sen logosta tuhat kertaa enemmän kun addun. :D

   Poista
 2. Mä taas tykkään enemmän addusta :) Se menee molemmissa ! Itse asiassa, mulla on Nikelta vaan yhdet kengät :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itseltä löytyy Nikeltä kans vaan yhdet kengät, mutta sitten taas mun kaikki urhelutrikoot ja paidat on Nikee :D

   Poista
 3. oi mitkä kokonaisuudet, itse tykkään Nikestä ja Addusta aika lailla yhtä paljon, mutta toisaalta Addu on tähän mennessä tainut aina viedä voiton :D Mutta näiden kollaasien myötä voisin haluta jotain.. Nikeltä haha:D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihanaa, että kokonaisuudet miellytti sua! Molemmat ovat kyllä ihania merkkejä ja muakin himottais tilata noi kaikki! :D

   Poista
 4. Vaikka mut tyyli on aika päinvastainen niin joku kyllä näissä viehättää kaikessa yksinkertaisuudessaan, Nikestä tykkään enemmän! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Omakaan tyyli ei noin urhelullinen ole, mutta minua myös silti viehättää tuollaiset vaatteet! :)

   Poista

jokainen sana on tärkeä♥

Banneri tuli ulkoasun mukana, joten en tiedä siitä sen enempää.