ROCKY ROAD INKAN TAPAAN

rockyroad Keskiviikko ja sen ruokapostaus on taas täällä! Mä tein muutama päivä sitten ensimmäistä kertaa ikinä Rocky road nimistä jälkkäriä. Muut olivat myös ihmetelleet miten en koskaan ollut kyseistä herkkua maistanut esimerkiksi edes jäätelönä. Tähän herkkuun kyllä rakastuin ja makeanhimo lähtee kyllä todella helposti ja onhan tämä vielä älyttömän nopea valmistaa! rockyroad6 Tähän suklaiseen herkkuun tarvitset:
Panda maitosuklaa 140g
Panda tummasuklaa 140g
Cloetta vohvelisuklaa 75g
Kuorettomia maapähkinöitä
Pieniä vaahtokarkkeja
Margariiniä/voita n. 25g

rockyroad5 rockyroad4 Ensin aloitin sulattamalla kaikki suklaat erikseen, jonka jälkeen sekoitin ne sulatetun voin kanssa keskenään. Sitten heitin suklaataikinaan reilusti maapähkinöitä ja minivaahtokarkkeja ja sekoitin niitä sulaan suklaaseen tasaisesti. rockyroad3 Lopuksi otin esille noin. 28 senttiä halkaisijaltaan olevan vuuan, laitoin alle leivinpaperin ja kippasin suklaataikinan vuualle. Levitin suklaajutun tasaisesti vuuan päälle ja ripottelin päälle vielä muutaman vaahtokarkin ja pähkinän. Lopuksi vielä pakkaseen noin tunniksi ja säilytys jääkaapissa. rockyroadkakku Kannattaa ehdottomasti testata Rocky roadia, jos et vielä ole maistanut. Tätä myös suosittelen tekemään jos makeanhimo yllättää, sillä paljoa ei tarvitse ottaa, että makeanhimo on selätetty. Oiva herkku siis monelle suulle.

24 kommenttia

 1. Oi kuinka herkulliselta näyttää! Nam:)
  https://love-sannar.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 2. Näyttää hyvältä! :) Pitäisi kokeilla joskus tehdä itsekin Rocky roadia oman maun mukaan. ^^

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kannattaa kyllä kokeilla! Tää on niin hyvää ja helppoa :)

   Poista
 3. Näyttää hyvältä ja varmasti onkin, kävi tekemään mieli noita heti :D

  VastaaPoista
 4. I'm sooooo doing this, it looks amazing!!

  Visit me back :)
  mandyshareslife.com

  VastaaPoista
 5. Rocky road on niin hyvää! ♥ (kuvittele tähän 100 sydänsilmäemojia)

  VastaaPoista
 6. Rocky Roadit on ihan superhyviä ja tosiaan, makeanhimo lähtee kyllä todella nopeasti pois, kun näitä syö :D Herkullisilta näyttää noi sun versiot<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämä on kyllä siitä älyttömän hyvä herkku, kun on niin makeaa, mutta herkullista ja säilyy jääkaapissa kauemmin kuin sen päivän! :D<3

   Poista
 7. Mäkään en ole vielä kokeillut rocky roadia, ihan hävettää :D Näyttää kyllä niin älyttömän hyvältä, että pakko kokeilla mahdollisimman nopeesti ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kannattaa kyllä kokeilla! Tää on tosi nopea ja helppo herkku! :)

   Poista
 8. Mä tykkään niin kovasti rocky roadeista vaikken ookkaa niitä kokeillut :D Ravintolassa/kahvilassa tullut syötyä, vois kyllä kokeilla itekki tehdä! :) Näyttää herkulliselta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla oli tosiaan ensimmäinen kerta kun tätä tein ja maistoin. Täytyy itsekkin joskus jossain muualla maistaa! Kannatan kyllä itse tekemistä :)

   Poista
 9. Näyttääpä kyllä hyvältä! Itsekin oon joskus kokeillut, vievät kyllä kielen mennessään. Ja pakkopa vielä muutenkin kehaista sun blogia, aivan ihana ulkoasu!

  anskukoo.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tää on kyllä ihana herkku! Kiitos paljon<3

   Poista
 10. Rocky Road on kyllä ihan parasta! Niin herkullista ja helppoa tehdä. Ite oon tehnyt vähän erilaisen version aina, mutta tää sunkin kuulostaa ihanalta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toi on kyllä helppo ja herkullinen herkku. Myös siitäkin hyvä, kun tän voi tehdä niin oman maun mukaan :)

   Poista
 11. Mäkään en oo koskaan maistanut! Mutta nyt varmaan kyllä täytyy pian kokeilla...:)

  VastaaPoista

jokainen sana on tärkeä♥

Banneri tuli ulkoasun mukana, joten en tiedä siitä sen enempää.