TÄMÄN KESÄN TRENDEJÄ

Postaus toteutettu yhteistyössä Instrumentariumin kanssa.


P4231331W Muutama viikko sitten Bloggers Inspiration Dayssä käytiin Emman kanssa tutkimassa Instrumentariumin pistettä, jossa päästiin tutustumaan Solariksen uuteen aurinkolasimallistoon sekä Fuzion Step into the world kehysmallistoon.

Tämä Solaris on maailman johtava aurinkolasien erikoisliike. Solariksella on aurinkolasimuotia niistä ihanista klassikoista tämän päivän halutuimpiin herkkuihin. Solarikselta löytyy merkkejä mm. Dior, Ray-Ban ja vaikka muita suosittuja klassikoita. Suomessa Solaris toimii Instrumentariumin yhteydessä ja liikkeitä löytyy jopa 15 kappaletta ympäri Suomen. Blogipäivän Instrun pisteellä oli kyllä tarjolla huima määrä tämän kesän trendejä!

Itsehän olen vasta viimeaikoina innostunut urakalla aurinkolaseista. Enään en ole niin nirso niiden suhteen. Haaveissa olisi ainakin tämän kesän suosikit elikkä pyöreät linssit! Myös perus pilottilasit olisi ihanaa saada. Ne vain sattuu olemaan mun pieneen päähän niin älyttömän tyhmän näköisiä välillä, haha.

P4231365W Instrumentariumin pisteellä oli siis myös esittelyssä Fusion Step into the world kehyksiä. Tämän kevään mallisto on saanut inspiksensä eripuolilla maailmaa olevista todella luovasti koristelluista portaista. Noista mun päässä olevista kehyksistä tämän huomaakin todella hyvin. Mun mielestä tämä mallisto on todella näyttävä! Itsellähän ei juuri nyt ole tarvetta uusille kehyksille, sillä vastahan mä muutama kuukausi sitten hankin uudet silmälasit. Toisaalta kyllä himottelisi tuollaiset väripilkut piristämään esimerkiksi all black- asua ja eihän varmaan kahdista eri laseista olisi haittaa, eihän?

Jos sulla on uudet kehykset tai arskat hankinnan alla niin kannattaa marssia Instrumentariumiin ja sanoa FUZION oston yhteydessä, sillä koodilla saat -25% kaikista liikkeen aurinkolasi- ja kehysmallistoista.

P4231333W Postauksen kuvat Julia Schröpel ja Sanni Riihimäki

8 kommenttia

jokainen sana on tärkeä♥

Banneri tuli ulkoasun mukana, joten en tiedä siitä sen enempää.