BID 2016

_MG_9520 _MG_9528 5-002 Viime lauantai tuli vietettyä Helsingin Kattilahallissa Indiedaysin ja Blogirinki median järjestämässä Bloggers inspiration dayssä monen muun bloggaajan kanssa. Tämä oli mun ensimmäinen kerta tapahtumassa ja voin sanoa, että odotukseni ylittyivät huimasti ja haluan ehdottomasti lähteä ensikerrallakin mukaan!
IMG_1742 _MG_9534 _MG_9567 Päivä alkoi mun ja Emman bussimatkalla Helsinkiin. Ennen tapahtumapaikalle saapumista otettiin asukuvat jotka julkaisen täällä myöhemmin. Paikanpäällä treffattiin ihanat Jenna, Nani ja Patricia, joiden kanssa blogipäivä menikin höpötellen, juomista nauttien, kuvaillen ja eri yhteistyökumppaneiden pisteiden kiertelyssä. Näistä mielenkiintoisimpia olivat mielestäni mm. Asus ja Nutisal.
5-003 _MG_9517 IMG_1740 Päivä oli kaikinpuolin todella onnistunut! Hieman jäi harmittamaan, kun iltatapahtumaan en päässyt ja muutamien kanssa jäi jutustelut todella lyhyiksi. Myös yhteistyökumppaneiden pisteitä jäi kiertämättä, kun jäin niin monen bloggaajan kanssa suustani kiinni useiksi minuuteiksi.

10 kommenttia

 1. Huikeet nää kuvat! :) Oli kyllä mahtava päivä<3

  VastaaPoista
 2. Ihanan kuuloinen päivä ja hitto että harmittaa, kun jätin tämän välistä! :DD Olen kuolannut noita Olympuksen kameralaukkuja monista blogeista ja nyt kuolaan vielä enemmän, tuon sun kuvan jälkeen. Voisin niin kuvitella tuollaisen nuden kiikkumassa olalla ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei hitsit ois kyllä ollu huippuu nähä sut! Noi kyllä on ihan mahottoman söpöjä ja nättejä kameralaukkuja!<3

   Poista
 3. Yhyy ois ollu ihan mahtia hengailla yhessä kerrankin kun olis ollu mahis ; _ ; Noh ehk ensi tapahtumassa sitten! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep ja pitää suunnitella näkemista ilman tota tapahtumaaki<3

   Poista

jokainen sana on tärkeä♥

Banneri tuli ulkoasun mukana, joten en tiedä siitä sen enempää.