recent pics

IMG_9875IMG_9764 IMG_9768 IMG_4499 IMG_9867 IMG_9898 IMG_9894 Viimeaikojen kuvailuja ja tekemisiä. Mä oon näköjään alkanut toteuttaan näitä postauksia viimeaikoina enemmän missä on näitä ns hetken mielijohteesta napattuja kuvia. Näitä on kyllä kiva tehdä.

Liigaa on seurattu ahkerasti niin kotisohvalta kuin hallissakin. Erilaisia smoothie reseptejä on taas kokeiltu ja Netflixiä on tuijotettu välillä ehkä vähän liikaakin. Mä eksyin myös pari viikonloppua sitten viihteelle ja pakko sanoa, että vitsit ulkona on kivaa, hah!

Tälläviikollakin oon ehtinyt jo käymään Lahdessa moikkaamassa mummua ja iskää ja tiistaina kävin Jennan kanssa Iskussa auttamassa häntä hänen loungen suunnittelussa, joka on nähtävissä nyt lauantaina Koskikeskuksen bloggaritapahtumassa, joten kaikki ketä kiinnostaa niin kannattaa käydä tsekkaamassa!

Nyt täytyy alkaa koisimaan, mä oon ihan poikki. Huomenna vielä palaveriin ja sitten hakemaan poikaystävä Säkylästä ja vihdoin mulla on kokonaan vapaa viikonloppu! *sydänsilmäemoji*

4 kommenttia

 1. Oispa itselläkin vapaa viikonloppu, eli nautihan :) ♥

  VastaaPoista
 2. Tällaiset postaukset on just parhaita<3 Näistä näkee hyvin bloggaajan tekemisiä:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei kiva, että tykkäsit ja kiitos paljon<3

   Poista

jokainen sana on tärkeä♥

Banneri tuli ulkoasun mukana, joten en tiedä siitä sen enempää.