white shirt

IMG_8450 tintstints-001 Tiistaina vietin aikaa ihanan Jennan kanssa kahvin äärellä. Ollaan kyllä kaksin sellainen sekopää kaksikko ettei rajaa. Saadaan yhdessä ihan älyttömiä ideoita ja järkyttäviä hepuli kohtauksia, että anteeksi vain kaikille Sokoksen kahvilassa, jotka meitä joutu kuuntelemaan, haha. Saatiin me jotain järkeviäkin ideoita kasaan ja yks toteutetaan sitten ensiviikolla ja se liittyy molempien blogeihin.  
IMG_8470 tintstints Käytiin kuvailemassa myös meidän päivän asut. Musta toi tausta oli tosi kiva, kun Tammerkoski ja tuo kosken putous näkyy. Oli ihanaa, kun oli lähemmäks kymmenen astetta plussaa ja leuto keli niin pärjäsi pitkästä aikaa ihan vain nahkatakilla ja kaulahuivilla. Valkoinen paita muuten uusi viimeviikon ideaparkin reissulta. Oon ihan rakastunut tohon kyseiseen paitaan. Tykkäsin koko asusta kyllä kokonaisuudessaan tosi paljon ja muodostukin yhdeksi mun lemppariksi aikoihin.

Nyt ruuan valmistusta ja sen jälkeen täytyy vähän siivoilla ja järjestellä paikkoja. Koti näyttänyt parin päivän ajan pelkältä kasalta.. Sitten täytyykin pikkuhiljaa alkaa valmistautumaan ja illalla suuntaan leffateatteriin vihdoinkin katsomaan Napapiirin sankarit 2! 

6 kommenttia

 1. Onpa nättejä kuvia ja tosi kiva tuo asukokonaisuus! <3 Voisin itsekin pukea nuo ylleni :) Napapiirin Sankarit 2 oli kyllä hyvä leffa! :'D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Tuuli!<3 Joo se leffa oli kyl ihan huippu :D

   Poista
 2. Asu on just sellainen, jonka voisin itsekin päälle laittaa ♥ Ihana!

  VastaaPoista
 3. Tosi kivat noi saappaat, sulle sopii toi malli niin hyvin <3

  VastaaPoista

jokainen sana on tärkeä♥

Banneri tuli ulkoasun mukana, joten en tiedä siitä sen enempää.