leopardia tuulitakissa

IMG_8537
tintstints-002IMG_8562

Takki - Defshop tästä (saatu) 

Tänään asukuvissa vähän rennompaa ja sporttisempaa asua. Mä viihdyin ihan älyttömä hyvin, just mua. Mä oon ihan rakastunut tohon mun uuteen tuulitakkiin ja harmittaa se, että toppatakki vie voiton useesti kylmyyden takia ja tota ei kauheesti pysty ennen kevättä käyttämään. Oon kyllä tosi ristiriitanen pukeutumisen kanssa. Tykkään naisellisesta kuten esimerkiksi viime perjantaina mulla oli ihana pikkumusta päällä, mutta myös useesti tällänen rennompi tyyli vie voiton. Veeran sanoin mulla on vissiinkin kaks persoonaa; nainen ja sitten se bensalenkkari. Tää asu kai kuvaa sit sitä jälkimmäistä, hah!

12 kommenttia

 1. Mäki haluun tollasen takin ! :P haha mussakin on kaksi eri persoonaa pukeutumisessa .. :DD

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toi on kyllä superkiva! Oon aina jotenkin ihastellu niitä Adidaksen ton mallisii takkei kans :D

   Poista
 2. Niin kiva takki<3

  http://sofiawilhelmiina.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 3. Voi kuinka ihana takki ja nää kuvat on tosi upeita <3

  VastaaPoista
 4. Onpa ihania kuvia ja tuo tuulitakki on kyllä tosi kiva :) Rento mutta tyylikäs samalla!♥

  VastaaPoista

jokainen sana on tärkeä♥

Banneri tuli ulkoasun mukana, joten en tiedä siitä sen enempää.