torstain fiilikset

IMG_8221 IMG_8201 IMG_8226 IMG_8243 IMG_7952 Ylempänä lähiaikoina muuten vaan napsittuja kuvia mun kotoo. Mä oon vieläkin niin rakastunut tähän kämppäänja pahoittelut, kun sitä kokoajan hehkutan heh. Mä oon muutenkin tällähetkellä tosi onnellinen. Vähän vain haikeat fiilikset huomisesta, kun viimeinen työpäivä. Mulla on ollut niin hauskaa töissä! Ihan mahtavia työkavereita, asiakkaita ja muutenkin kivaaa työtä. No onneks voin aina mennä moikkaileen muuten vaan.

Eipä mulla sen ihmeempiä tässä ollut. Halusin vaan tulla jakamaan näitä kuvia ja kertomaan mun hyvistä fiiliksistä! Isoveikka tulee kohta mun luokse kylään, ihanaa nähdä sitäkin taas pitkästä aikaa.

6 kommenttia

 1. Niin raikkaita kuvia, odotan jo asuntpostauksia ;) <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Patricia, eiköhän niitä pian ala tulemaan ;)♥

   Poista
 2. Ihana tuo kannellinen purkki<3

  http://sofiawilhelmiina.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Sofia, mäkin kyllä tykkään! :)♥

   Poista

jokainen sana on tärkeä♥

Banneri tuli ulkoasun mukana, joten en tiedä siitä sen enempää.