lovely breakfast

IMG_6817 IMG_6823 IMG_6825 Mun oli ihan pakko tehdä kokonaan erilinen postaus näille ihanille kuville. Kyseessä siis parin viikon takainen aamupala ette ikinä arvaa kenen kanssa... no tietty Veeran, heh.

Tollasen kyseisen aamupalan kun sais jokapäivä, niin huhhuh. Mä rakastan croisantteja ihan älyttömästi! Varsinkin ihan pelkät voicroisantit ja maalaiscroisantit on mun mieleen ihan sellasinaan. Ja sit pähkinät, ai että! Mä rakastan kaikennäköisiä ja makuisia pähkinöitä sekä kuivattuja hedelmiä. Lemppareina toimii nuo cashewpähkinät ja banaanilastut. Nam, ehdottomasti parempaa kun mikään maailman karkki. 
Sitkun ois vielä noi mansikat olleet tuoreita eikä pakaste, mutta hyviä silti oli.

Jännä muuten, kun mulla on keittiössä ihan reilun kokoinen ruokapöytä niin silti siellä en koskaan syö, vaan olkkarissa sohvapöydän äärellä. Ehkä mä kattelen liikaa sarjoja, hehe.

4 kommenttia

jokainen sana on tärkeä♥

Banneri tuli ulkoasun mukana, joten en tiedä siitä sen enempää.