ei niin miellyttävät

Asukuvat-006Päätin vihdoin tulla postailemaan nämä kuvat, joihin en kyllä yhtään ole tyytyväinen. Mulla vaan ei taida just nyt olla oikeen muuta järkevämpääkään postattavaa, niin pakko se kai on nämä teille näyttää, hah.

Ihan kamalaa, että nyt on jo elokuu. Se luvattu helleaalto sais kyllä vielä tulla, sillä tämän vuoden kesähän on kestänyt sen huimat viikon.. Mä olisin niin halunnut pitää paljon kesävaatteita ja odotan edelleen, että millon saan pistää ne mun uudet pitsishortsit jalkaan. Pääsispä nyt johonkin ulkomaille kunnolla uimaan ja vähän ottamaan väriä pintaan. Mun suunnitelmissa oli myös kuvata paljon asuja tänä kesänä. Mekkoja, hameita, shortseja ja ihania kesätoppeja, mutta se jäikin sitten vain haaveeksi.
IMG_6694 Ens viikko on mulla ihan älyttömän kiireinen sunnuntaihin saakka. Mä haluaisin niin kuvata teille videon mun ens viikon suunnitelmista, mutta joka kerta kun oon teille jotain mun lupailemaa videoo alkanut kuvaamaan niin se on jäänyt siihen. Tosi vaikeeta jotenkin kuvata ittestänsä videoo. Ei olis varmaan koskaan pitänyt lopettaa niiden tekemistä, heh. Oli muuten pakko tässä samalla kattoo, niin oon viimeks tehnyt videopostausta silloinkuin oon vielä asunut kotikotona... Aika menny aika nopeesti.
IMG_6674 Pitäs varmaan kyllä pikkuhiljaa toteuttaa sellainen puhelinkuva postauskin missä vähän voisin kertoa viime ajoista. Onko muuten mitään erityisiä toiveita postausten suhteen? Saa ehdottaa :)

4 kommenttia

 1. Videopostaus olis kyllä tosi kiva <3! Ihaniahan noi kuvat on!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Enkä näköjään taaskaan sitä toteuttanut, haha♥

   Poista
 2. Tosi ihania kuvia ja kivan oloinen blogi sulla!:)

  heidieveliina.blogspot.fi

  VastaaPoista

jokainen sana on tärkeä♥

Banneri tuli ulkoasun mukana, joten en tiedä siitä sen enempää.