korallia ja raitaa

IMG_4521IMG_4514 Käytiin pariviikkoa sitten Sinan ja Veeran kanssa kuvailemassa tuossa lähirannassa, kun ilmat alkoivat hieman lämmetä. Oli mulla vielä ton asun päällä takkikin, sillä ihan vaan mekolla en olisi vielä pärjännyt, mutta en halunnut sitä kuviin.

Ihan älyttömän ihanaa, että vihdoin on kesä. Ilmat ei ehkä vielä ihan sitämieltä ole, mutta ainakaan joka päivä ei takkia ole tarvinnut ja välillä myös tuntunut, että aurinko tarttuu jo ihoon. Niitä kunnon kesähelteitä odotellessa! Tahtoisin vain jo kulkea hameissa ja shortseissa pihalla... Noh eiköhän sekin oo pian mahdollista.
hehhe Dress - H&M, Shoes - H&M, Necklace - Lumoava

   IMG_4538 Mä löysin ton mekon jonkinaikaa sitten mun omasta kirppis kasasta. Oon käyttänyt tota muutama vuosi sitten jossain koulun kevätjuhlassa ja en aikasemmin tykännyt, sillä se oli mulle ihan älyttömän iso. Ihan kivannäkönen kyllä musta toi mekko on, vaikka ei ehkä ihan mun tyyliä. Arkisia mekkoja mulla on todella vähän, joten ihan kiva lisä mun mekkokokoelmaan. 

14 kommenttia

 1. Muuten kiva asu mut mekko + legginsit on maailman kamalin asuyhdistelmä ikinä

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aijaa, mut siis noi on sellaset ohuet läpikuultavat legginsit ja en ois pärjännyt ilman tuola.. Kiitos kuitenkin! :)

   Poista
 2. Kauniita kuvia ja tuo asu on kyllä tosi kiva ! :)

  VastaaPoista
 3. Mulle kävi ihan samoin! Löysin hyvin saman tyyppisen, korkeavyötäröisen turkoosin mekon sellaisten vaatteiden joukosta, jotka oon siirtänyt säilytykseen. Nyt se näyttää taas kivalta. Toi sun hame on kans tosi kiva:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on kyllä hauskaa, että miten mieli muuttuu jatkuvasti! Oon ikävöiny miljoonia mun vaatteita mitä oon heittänyt pois.. :D Kiitos Lila♥

   Poista
 4. Ihanan pirtsakka toi mekko :) näyttää hyvältä :)

  VastaaPoista
 5. Koralli ja raita käyvt kyllä kivasti yhteen! Upeita kuvia:)

  VastaaPoista

jokainen sana on tärkeä♥

Banneri tuli ulkoasun mukana, joten en tiedä siitä sen enempää.