mitä oon tehnyt viime aikoina?

Mulla löyty puhelimesta paljon kuvia ja ajattelin, että tekisin taas postauksen mun kännykän kuvista. Näistä saa aikahyvin aina tietää mitä mä oon tehny ja sellasta. Itse tykkään ainakin ihan älyttömästi muiden blogeissa lukea tälläsiä postauksia just sen takia, kun näistä pääsee vähän paremmin jyvällä bloggaajan elämästä.
Työpöytä1 1. Naamakuva joulukuulta. 2. Ajamassa. Jos sitä kohta sen kortinkin saisi. 3. Yks mukavimmista asuista päällä! 4. Meillä ei oo ollu mitään naulakkoo, joten takit on ollut aina missälie. Hommattiin tämmönen ovinaulakko väliaikasesti. 5. Uus öljypohja ja jarrusatula check! 6. Suihkun raikas ja hyvä naamapäivä. 7. Oli nätti pakkasaamu, kun saavuin töihin. 8. Selfie.
Työpöytä2 9. Menossa aatonaattona iskälle Lahteen. 10-11. Jouluaattoa. 12. Leivoin pipareita. 13. Synttärilahjaksi saatu tehosekoitin on ollut paljon käytössä! 14. Hennan ja Janitan luona. 15. Lemppari toppi ja neuletakki päällä. 16. Käytiin synttäreinä "yhillä".
Työpöytä3 17. Joulupäivän ja synttäripäivän asua, kun poikkesin mamilla. 18. Jauhelihakastiketta ja spagettia kuivan omenan kera. 19. Erittäin hyvä hiuspäivä. 20. Tuli maistettua ja oli hyvää, suosittelen! 21. Ulkokynttilät, rakkautta! 22. Janitalla lähössä sikatiistaille Fatladyyn. 23. Siri. 24. Naamakuva.
Työpöytä4 25. Oli tylsä ilta ja snapchat oli kaveri. 26. Tehtiin tosi hyvää hernesoppaa. 27. Tuimana. 28. Oli siivouspäivä. 29. Mansikkabanaani smoothie, Jonin lempparia. 30. Kerrankin oli hyvä vaatepäivä, naamapäivä ja hiuspäivä samaan aikaan! 31. Janitan lahja, jolle keksin jo hyvän käyttötarkoituksen. 32. Uuttavuotta!
Työpöytä5 33.Oon niin rakastunut punasipuliin leivän päällä. 34. Illanistujaisissa. 35. Veeran kanssa ajelulla. 36. Siskon kämppä on niin ihana! Nautittiin lasit skumppaa ja syötiin macaronsseja, joita muuten maistoin ekaa kertaa. 37. Käytiin sushilla. 38. Junalla siskolle! 39. 2015 ensimmäinen koulupäivä. 40. Sain työharjottelupaikkani pomolta synttärilahjan, kun kävin moikkaamassa.
Työpöytä6 41.Tämä toppi on noussut suosikkivaatteiden joukkoon! 42. Sunnuntaibrunssia. 43. Koulusta kotiin. 44. Käytiin Helsingissä ollessani Pastorissa syömässä ja herranjestas jälkiruoka oli hyvää! 45. Nooran kanssa koulun vessassa perus selfie. 46. Viime sunnuntaina kävin moikkaamassa murua. 47. Juhon lasit sopii mulle! 48. Äiti toi mulle kakun, kun halusin makeeta... :D


Nyt valmistelen vielä viimesiä juttuja, sillä muru tulee kotiin pian lomille! Ihanaa pitkästä aikaa saadaan nukkua yhdessä.


2 kommenttia

  1. Ootpas kaunis! ♥ Tykkään itse kovasti lukea tämmösiä postauksia, ja teen niitä itsekin välillä :) Niinku itsekin sanoit, niin näkee siitä bloggaajan arjesta heti enemmän!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon!<3 Nää on kyllä huippuja, kun yleensä näkee edes vähän enemmän pinnan alle!

      Poista

jokainen sana on tärkeä♥

Banneri tuli ulkoasun mukana, joten en tiedä siitä sen enempää.