random kuvia ja jutustelua

inukuvia 004 inkablogiiiiiiiiiiii 058 Tässä postauksessa nyt sitten muutamat kuvat mitä en oo täällä blogissa vielä aikasemmin julkassut. Näitäkin on kerääntynyt ihan kiitettävästi. Onneks sinänsä, ettei kaikki postaukset oo vaan noita asukuvia, haha. Kommenttia tälläsistä postauksista olis kiva saada, että mitä mieltä näistä "random" kuvia sisältävistä postauksista ootte! inkablogiiiiiiiiiiii 008 kuva 1 inukuvia 059 Tää vuosi on mennyt ihan älyttömän nopeesti, nyt on jo lokakuu ja herranjestas kohta on jo joulukin, sekä mun synttärit. Tää syksykin tuli jotenkin tosi nopeesti. Alkanu puitten lehdet värjääntyy ja päälle saa laittaa nahkatakkia ja pukeutua neuleisiin. Tosin nyt on välillä ollut niin kylmä, että iltasin kun oon lähteny autokouluun niin oon joutunu pukeutuu toppatakkiin. Mä en todellakaan tuu pärjään talvella niissä -20 asteisissa pakkasissa. Onko joku muu jo kaivanu toppatakit esiin? inkablogiiiiiiiiiiii 080 inukuvia 016 random Tää syksy on ollu mun mielelle ihan sairaan outo. Mä oon välillä kärsiny niin huonoista päivistä, kun kaikki menee suoraan sanottuna päin vittua ja kaikki masentaa, kun taas nyt muutaman päivän ajan oon tuntenu pitkästä aikaa olevani tosi onnellinen. Mutta tosiaan voi johtua siitä, että mun työharjottelupaikka on ihan huippu, bemu on edistyny, mulla menee Jonin kanssa hyvin ja mullon maailman ihanimmat ystävät ja mun paras kaveri on ollu tukena kaikessa niin paljon! Tällähetkellä riittää motivaatiota kaikkeen, kunhan vaan aika riittäs just siihen kaikkeen! :D kuva 3 inkablogiiiiiiiiiiii 013 kuva 1(1) Tänään oli alunperin suunnitelmissa mennä mun parhaan kaverin Pietun kanssa Ahveniston moottoriradalle viettään Radalle.comin vikaa ratapäivää tänä vuonna, mutta tosiaan heräiltiin liian myöhään, sekä mun aivan ihana ystävä joka driftaa ei edes mennyt sinne, joten toisaalta mua ei ees haittaa. Jonin kanssa suunniteltiin mitä tänään tehtäis, jos sitä vaikka menis syömään jonnekkin. Osaisko kukaan Tampereelta ehdotella jotai ruokapaikkoja? Ja millasta ruokaa löytyis?

2 kommenttia

jokainen sana on tärkeä♥

Banneri tuli ulkoasun mukana, joten en tiedä siitä sen enempää.