uusi koti

Hellurei ja hellät tunteet!
Taas pitkää postausväliä... Syy siihen on se, että mulla on ollut ihan älyttömästi asioita hoidettavana ja oon ollut ihan poikki! Mm. Koulun alku väsyttää mua, koska meillä on välillä niitä rapeita yheksän tunnin päiviä ja joka ikinen päivä on hallia, ja se vähän puuduttaa. Oon ravannut hoitelemassa omia asioita, niinkun opintotuki juttuja, muutosilomotuksia täytellyt yms. Tää on tätä kun jättäny kaiken viimetinkaan... 
 Ja kuten oon vähän vihjaillut, sekä kertonut blogin FB-sivuilla, niin muutin uuteen asuntoon viikonloppuna. Enhän mä siinä edellisessäkään ehtinyt kun melkein 5kk asua, heh. Tosiaan tää uus kämppä on siis kaksio ja en muuttanut yksin, vaan Jonin kanssa. Hassua ajatella, että ollaan nyt avoliitossa.
Kopio Työpöytä1-001

Purkamisesta ollaan onneks jo selvitty ja melkein kaikki kamat on raahattu tänne. Mun vanhassa asunnossa on vielä jotain pientä, kuten myyntiin meneviä vaatteita, siivousjuttuja, taulu ja jotain pikkujuttuja. Vanhassa kämpässä oli tosi vähän kaappi/säilytys tilaa, mutta täällä on onneks älyttömän iso komero, mihin saatiin kaikkia siivousvälineitä, talvivaatteita ja muuta ylimäärästä mitä ei jokapäiväsessä käytössä tarvi. Kaappeja löytyy muutenkin enemmän mitä vanhassa ja hyllyt on tosi syviä. Yläkaappeihin saatiin vielä sopivasti ylimääräset tyynyt, peitot ja sitten kaikki lakanat ja pyyhkeet. Tää uus asunto tuntu samantien kodilta ja on vielä ihan superkiva ja hieno! Talo on vanha, mutta meillä on just rempattu keittiö ja uudet tapetit seinissä ja kaikki ihan mun makuun! Voisin hehkuttaa tätä asuntoo loputtomiin.
Työpöytä1-001

Kamalasti on kaikkia sisustusideoita mielessä, oispa vaan rahaa ostaa kaikki kerralla. Maanläheisiä värejä tullaan käyttään sisustuksessa paljon ja varsinkin mustavalkonen miellyttää meidän molempien silmää älyttömästi. Uusia verhoja ja suihkuun kulmahyllykkö on varmaankin seuraavia hankintoja. Sohvakin pitäs saada, muttakun en oikeen ees tiiä millasen sit loppujenlopuks haluan. Mutta asunnosta lisää myöhemmin laajempien postauksien kanssa. Mitä mieltä ootte noiden pikkukuvien perusteella? Niin ja kysellä saa lisää jos tahtoo.

Työpöytä1-002
Asukuvia ei nyt oo tullut otettua, koska viimepäivinä en kauheen erikoiselta oo näyttänyt. Päivittäin oon ilman meikkiä, huppari haalareitten alla ja koulusta suoraan kotiin, joten en oo laittautunut. Huomenna on sit taas erilaista tekemistä ja menoo, joten voisin vaikka pukee jotain kivaa pitkästä aikaa päälle ja mennä nappaamaan asukuvia. Nyt meen hetkeks pelaileen pleikkarii, että pysyn hereillä... Tullu myöhästeltyä tälläviikolla jokapäivä koulusta kun valvon liian myöhään.. :D
 

25 kommenttia

 1. Vähä siisti tuo sexy girl muki ,mistä se on?:)

  VastaaPoista
 2. kauan ootte seurustellu Jonin kanssa jos nyt jo muutatte yhteen ?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tästä tulee luultavasti paskamyrsky, mutta tosiaan... ei olla seurusteltu kauaakaan, mutta tää tulee meille molemmille helpommaks ja halvemmaks. Niinkun sanoin niin mun vanhassa asunnossa ei riittänyt tila meille molemmille, kun yli kuukauteen Joni ei kotonansa käynyt. Kerran täällä vaan eletään ja ainakin nyt näyttää toimivan.

   Poista
  2. ymmärrän ton pointin, onnea uuteen kotiin! :)

   Poista
 3. oi vitsi, vaikuttaa tosi kivalta! Sit valmiista lopputuloksesta ois kiva saada kans kuvia! :) tuo makuuhuoneen seinä on aivan älyttömän ihana, nuo tyynyt sopii jotenki ihan täydellisesti tuohon! tosi ihanan näköstä, onnea uuteen kotiin :-)


  www.tiia-valokuvaa.blogspot.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei tää varmaan koskaan valmistu, mut hetiku alkaa miellyttää omaa silmää enemmän niin varmasti tulee parempaa asuntopostausta! Kiitos kivasta kommentista :)

   Poista
 4. Et koskaan vastannu et kauanko ootte seurustellu? Missäpäin asutte ja paljonko teillon nelijöitä?:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. pakko sanoo etten ees oo varma:D ja tässä hämeenpuistossa, 55,5 neliöö:)

   Poista
  2. Miksi jollain kiinnostaa kauonko Inka ja Joni on seurustellu!! Jos Inka ei halua kertoa sitä, nii ihan idioottia kysyä, että ''kauonko ootte seurustellu''. Mut ei mitää, onnee teille uuteen kotiin! :)

   Poista
 5. Vau, näyttää tosi ihanalta ja varsinkin toi makkarin seinä ja lattia on upeet :) Odotan innolla valmiimmasta kämpästä kuvia kun ite oon tällänen sisustusintoilija!

  http://amandajosefiina.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tulossa hetikun valmistuu hieman! Ensviikolla ainakin ikeaan ja sitten löytöliiteriin menemistä:)

   Poista
 6. Kuinka paljon teillon vuokra?:) miten niin et voi olla varma kai sää ny suunnilleen tiiät xd?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Perus keskusta kaksion hintane:) Ja joo tiiän suunnilleen, joskus kesäloman alussa alettiin tapailee:)

   Poista
 7. Miksi kiertelet tota seurustelu kysymystä? Eiköhän se oo ihan teidän asia millon koette tarvetta muuttaa yhteen.. ei tarvitse muiden mielipiteistä välittää :)) olisi silti kiva kuulla että kauanko ootte seurustellut

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ylempänä vastattu, en kiertele en vaan oikeesti ole varma

   Poista
 8. Jos sul on myytävii vaatteit nii voitko järjestää vaikka blogikirppiksen?:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinno se on yks, mut en sitten tiiä:D kuinkakohan monella olis kiinnostusta siihen:o

   Poista
 9. Oi ompa ihanan näköinen kämppä! Onnea uuteen kotiin! :-)

  VastaaPoista
 10. Aivan ihana tuo teidän kiviseinä makkarissa! Hieno asunto muutenkin :)

  VastaaPoista
 11. Kumma juttu tämä kesäloman alusta asti. Toivottavasti tiiät koko totuuden :(

  VastaaPoista

jokainen sana on tärkeä♥

Banneri tuli ulkoasun mukana, joten en tiedä siitä sen enempää.