lahden reissu

Hyvää huomenta! Eilen tuli käytyä Veeran kanssa pikaisesti Lahdessa. Mun isähän siis asuu sielä, niin käytiin sitä moikkaamassa. Tarkotuksena oli ensin jäädä vielä vähän shoppaileenkin ja käymään jossain yksillä yms, mutta oltiin niin väsyneitä molemmat, sekä kello oli jo lähemmäks kaheksaa ennenkun päästiin edes lähteen iskältä.

Meillä oli ihan älyttömän hauskat meno- ja paluumatkat ja niistä on jopa pikku videopätkiäkin otettu, mutta joudun sen videon mamman koneella muokkaamaan, joten se video menee luultavasti ensiviikkoon ennenkuin julkaisen. Otin kuitenkin muutaman kuvan reissulta ja piti myös nappasta asukuvat, mutta harmivaan me unohdettiin.

Jokatapauksessa, ainakin yks roadtrippi tässä kesän aikana tehty. Lupailin kyllä isukille, että meen vielä Jonin kanssa käymään sielä, mutta nyt on loppukesäks ihan kamalasti kaikkeen niinku mm. ei nyt vaan seuraavana viikonloppuna kajaaniin ja siitä seuravaana vklp on blockfestit, sekä mun serkun häät. Sitte alkaa pikkuhiljaa alkaan koulukin.
kuva 4(10) Työpöytä kuva 3(11) kuva 5(10) kuva 4(11) Työpöytä-001 Hihii, apua en kestä kuinka söpö toi Veeran Fiat 500 on! Kunnon leluauto ja ihan mopoauton kokonen. 
Oli kyllä ihan huippu reissu, pitkästä aikaa kunnolla kaksin ja pääsin tekee vähän jotain muutakin, kun nyt viimeaikoina mun kaiken ajan on joko vieny mun rakas bemarini ja sitten Joni. Huhhuh. 

Pikkuhiljaa vois alkaa käymään suihkussa ja vähän laittautuu, voisin käydä vähän käppäilemässä tossa kaupungissa ennenkun muru pääsee taas töistä. Onko postaustoiveita?

7 kommenttia

 1. Oii oon niin kateellinen tosta blockfestistä! mäki haluun :-D ilmottele ku ens kerral oot tulos lahteen, niin vois näkyillä :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. osta multa kahen päivän lippu, ku ite pääsen vaa perjantaina:D ja joo mä ilmotan :)

   Poista
  2. Haha no jos olis vaan rahaa.. :-D

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Jonin seuralaisena meen johki sukujuhliin :D

   Poista

jokainen sana on tärkeä♥

Banneri tuli ulkoasun mukana, joten en tiedä siitä sen enempää.