jussisuunnitelmat ja postausehdotuksia?

Työpöytä-010 Heipäheei!
Huomenna, tai siis tarkalleen ottaen tänään olis sit lähtö Sappeeseen. Oltas lähössä viettään Juhannusta sinne kuuden hengen kaveriporukalla torstaista sunnuntaihin. Tosin itehän en tiedä oonko sielä koko noita neljää päivää, vai lähdenkö aikasemmin, kun mulla on muitakin suunnitelmia. En oo varma, että kuvaanko sieltä mökiltä jotain pikkuvideo pätkiä, vai ottelenko vaa kuvia, mutta sen näkee sitten. Millasia juhannussuunnitelmia teillä on?

Mun tekee mieli ihan älyttömästi jotain hyvää, mut en jaksa soittaa kellekkään, että tuo mulle mitään enkä jaksa lähtee käveleen apsille tai sitinesteelle, joten rupeen kohta varmaan tekeen lettuja.itkunaurua xd Huomaa, kyllä että oon väsyny kun tää kirjottaminenkin vaihtelee aiheesta aiheeseen yms.

Herätys mulla on puoli kympiltä aamulla, koska kymmeneltä alkaa pyykkitupa, että saan jotain vaatteita mukaan. Suomeks sanottuna vituttaa tää sää mikä tänä juhannuksena on... pitää varmaa kantaa mukaan toppatakki ja villasukat, että tossa tuulessa pärjää!  Ajattelin, että voisin ehkä kuvata aamulla videon, että mitä pakkaan mukaan tmv, jos ehdin. Tosin sen videon julkasisin vasta alkuviikosta tai aikasintaan sunnuntaina.

Toinen idea tässä postauksessa oli se, että onko teillä jotain postaustoiveita? Mulla on kyllä ainakin 3 postausta mitkä pitäs toteuttaa, mutta sen jälkeen tahtoisin ruveta toteutteleen jotain teiän ideoita, jos sellasia vaan sattuu löytymään! Eli rohkeesti vaan ehdottelemaan jotain ideoita.

3 kommenttia

 1. Oon tosi uus lukija niin ois kiva jos tekisit itestäs jonkun postauksen jossa vähän kerrot itsestäs! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. millätavalla kertoisin ittestäni? :)

   Poista
 2. http://attractioniseverythingthereis.blogspot.fi/

  Sun blogin arvostelu löytyy tuoreimmasta postauksesta! :3

  VastaaPoista

jokainen sana on tärkeä♥

Banneri tuli ulkoasun mukana, joten en tiedä siitä sen enempää.