miksi otsikon keksiminen on aina niin vaikeeta?

Hellurei! Taas vähän yli viikko vierähtäny viime postauksesta ja ajattelin, että ois aika palailla blogin puolelle. 

Edellinen viikko oli ihan älyttömän kiireinen ja raskas, niin koulun kuin vapaa-ajankin puolesta. Mä olin kokoajan menossa tai tulossa jonnekkin ja harvemmin yksin ees ehin olla. Mulla on ollu myös ihan jäätävä ressi kokoajan tosta reikäpäässä menemisestä ja se on sitten alkanu kivasti purkautuun pää kipuna yms. 

Pakko kyllä myöntää, että ei edellinen viikko pelkästään ollut mun postailemattomuuden syy... oon myös ollu älyttömän laiska tän blogin suhteen ja mulla on ideat alkanu käydä vähiin, joten toivoisin, että heittelisitte jonkisortin postausideoita mulle. Tekis mieli toteuttaa ehkä joku kuvapostaus, mut kiinnostasko se teitä?
inkablogi 007 inkablogi 002 yy8 inkablogi 047 inkablogi 005
Nyt vielä hetken telkun tuijottamista ja sitte mammimaan, koska huomenna kaheksan tuntia koulua ja näyttö... Kiinnostaisko teitä muuten video mun viimeviikon tekemisistä? 

9 kommenttia

 1. toi on muute tosi hyvää toi lidlin jäätelö :-) muutenkin ihanan raikkaita ja kauniita kuvia kaikki ! mun mielest otsikkoo ei oo sillee vaikee keksii ku oon alkanu laittaa biisien sanoja..:-D


  forangelseyes.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. niin on, se mansikka on vaan parempaa! :D ja itekki aina ennen laitoin biisin sanoja, mutku nykyää ei meinaa ees niitä keksiä plus ärsyy ku ne ei liity postauksee millään tavalla välttämättä.. :D

   Poista
 2. voi ootpa kaunis! <3 tee ihmeessä video ja kuvapostuas! myös joku lempivaatteet postaus olisi kiva nähdä :) upea banneri!

  http://foreverbyjenni.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 3. Ihanat tulppaanit ja upea sinä :) Tee vaan video!

  VastaaPoista
 4. Siisti ja selkä ulkoasu blogillasi! Tämän postauksen kuvatkin jotenki ihanan selkeitä :) Kuvapostaus kuuloistais hyvältä idealta. Itsekin oon omaan blogiin semmosta vähän kaavaillu!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiitos paljon, hyvä jos kuvat on selkeitä ku siihen oon pyrkinykki. Juu vois kyllä periaatteessa ton kuvapostauksen toteuttaa :)

   Poista
 5. oot mielettömän kaunis! ja toi jäätelö on niin hyvää :D

  http://powwerful.blogspot.fi

  VastaaPoista

jokainen sana on tärkeä♥

Banneri tuli ulkoasun mukana, joten en tiedä siitä sen enempää.