don't curse the darkness but light a candle

DSC_7902 DSC_7868 DSC_7852 DSC_7893 DSC_7908
Muutamana päivänä on nyt ollut kauheen kylmä ja tää loputon pimeys väsyttää ja masentaa mua ihan hirveesti. Aamusin sänky vetää syvemmälle peiton kanssa, eikä millään jaksais nousta.

Eilen tuli lunta ja olin ihan innoissani, mutta tänään on ollu suoraan sanottuna niin paska keli, että rupes vituttaa ihan urakalla. Satais nyt kunnolla ne lumet maahan ja pysyiski siellä, niin ois ees vähän ei niin synkkää, koska valkee maa. Oishan se ihan kiva mun ihka ihanien amiskamujen kohalla, että ne pääsee kikkaileen ja mä kyytiin. Jotenkin vaan tykkään siitä tunteesta, kun vedetään loirossa kaikki mutkat ja fiilistellään muutenkin niillä liukkailla teillä. Pääsis ny vaan jo ite ratin taakse. Okeiokei, hyvät puheen aiheet mullaki.

Onneks löytyy ilookin tän pimeyden keskellä. Oon tajunnu, että mulla on muutama älyttömän hyvä tyttöfrendu, keistä en todellakaan haluu luopuu! Ollu ihan mahtavaa sulkeutuu niitten kanssa kahviloihin juoruumaan ja kuunteleen ja jakaa toistemme murheita ja huolia.

Voivoivoi mitä valitusta nyt multa, mutta aina ei voi olla hyvii päivii! Onneks en silti varmaan oo ainut jota ärsyttää tää jatkuva pimeys ja kylmyys ja loskakeli.

Ylempänä siis kuvia lähiajoilta, kaikki mitä kamerasta löyty. Nyt täytyy kuitenkin ruveta valmistautuun, jos sitä vaikka vielä Julian kanssa lähtis rallittaan keskustaan päin. :p

8 kommenttia

 1. Määki haluuun juoruilee sunkaa;(( :*

  VastaaPoista
 2. Selaisin täs sun blogii pari postausta alaspäin ja on iha hirmuse kiva :)

  http://patriciaelisabet.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 3. Kivan olonen blogi! Isot kuvat ja selkeetä tekstii, jään kyllä seurailee ! :-)

  VastaaPoista

jokainen sana on tärkeä♥

Banneri tuli ulkoasun mukana, joten en tiedä siitä sen enempää.