puhelinräpsyjä ja hiusongelma!

Morjesta pöytään! Lupailin viimeks sunnuntaille kysymyspostauksen vastauksia, mutta en pitäny lupaustani. Voisin kyllä olla lupailematta mitään ja tehä näitä postauksia sillon, kun siltä tuntuu. Kokoajan tää blogi on mielessä ja päivittäin tekis mieli postata, mutta toi koulu kyllä suoraansanottuna syö miestä. Mulla meinaan on maanantai ja tiistai 8-16 valinnaisaineita ja keskiviikko ja torstai 8-17 autosähköö koko hemmetin päivä. Noi yheksän tunnin koulupäivät on kyllä niin nannaa(huomaa sarkasmi). Onneks perjantait on aika lällyjä päiviä, koska 11-14 pelkkää matikkaa. Sinänsä aika rentoo, vaikka en siitä mitään tajuukkaan. 
 Ehkä kolmos ja nelosjakso on sitten helpompia, koska tokassa jaksossa on työharjottelu, enkä millään malttais oottaa!
 Kävin meinaan tossa tiistaina hakemassa sellaseen kivaan nyrkkipajaan(lue: pikkukorjaamoon, jossa kunnon vanhanliiton äijät suoristaa peltii vaikka paljain käsin sen kossupullon jälkeen.) Mikä on erikoistunu Nissaneihin ja Subaruihin. Pääsin sinne ja päällikkö samantien nimitti mut viralliseks Nissan-asentajaks, kun kerroin olevani hulluna Nismoihin.

Jokatapauksessa.. Mullon muutamat puhelinräpsyt mitkä aattelin teille jakaa. 
ööö211-002 ööö211-001 1-2. Blockfesteiltä parinviikon takaa. 3. Koulusta. 4. Yritin taas vähän vaalentaa hiuksia, mut prkl nää ei vaalene. 5. Mun ja Janitan retki eväät. *itkunaurua* 6. Viime viikonlopulta omaa pärstää. 7. Lauantain asua. 8. Persikkapiirakkaa ja kahvia!♥ 9. Maanantaina tylsää koulussa. 10. Sähköö... 11. Mää ja Janita rötvätään. 12. Kävin lenkillä. 

 Toteuttelen vastauspostauksen heti, kun aivot suostuu yhteistyöhön kysymyksien järjestelyssä ja järkevään vastailuun. Koitan tehä sen viikonlopun aikana, mutta en lupaile mitään.

Nyt mulla on teille vielä kysymys! 
Oon harkinnu takasi mustaks värjäämistä, koska mun hiukset oikeesti tippuu kohta päästä tän vaalentamisen takia. Joten mitä mieltä te ootte, tumma vai vaalee? Tää sivuottis tietenki pysyis! :)
ööö43 yy13

 

28 kommenttia

 1. nyt kinkku sitä mustaa kehii :3

  VastaaPoista
 2. kiva toi banneri!:DD ja tummatummatumma!!!!!!!!!!!!;):*

  VastaaPoista
 3. Noi tummat sopii ihan älyttömän hyvin:) Tietysti ne on sun omat hiukset, ja saat valita kumman värin tahdot, mutta mun mielestä tummat sopii paremmin. Ja kuten jo sanoitkin, vaalennus raiskaa sun hiukset ihan elottomiks:D

  VastaaPoista
 4. Tee liukuväri nyt kun sulla on vaalee tukka:) tyvi ihan tummaks ja latva vaikka rusehtavaks.. must se ois kiva :) mut jos ehdottomast haluut olla vaalee tai tumma, niin sit tumma =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Liukuväri kävi mielessä, mut hieman vaikeempi tehä toi liukuväri, kun värjäilen himassa. :)

   Poista
 5. Tummat on kyllä sun väris! :)

  VastaaPoista
 6. Voi vitsit miten ihanan pirteitä kuvia ♥ Ja ehdottomasti ne tummat ;)

  VastaaPoista
 7. Mun mielest semmone liukuvärjäys ois kiva et pistät tummat hiukset ja liukuvärjäät ''latvat'' blondeiks? :)

  VastaaPoista
 8. Tumma! Ylempänä oleva liukuväri idea oli hyvä, mutta ei sitten liian selvää eroo latvojen ja tyven välillä, se on niin rumaa kun tyvi on melkei musta ja latvat keltaset.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. niiimpä, siks otin koko tumman, koska helpompi!

   Poista
 9. tummat on kivemmat :)

  VastaaPoista
 10. Tummat sopii sulle ehdottomasti todella hyvin! (:

  Käy myös ihmeessä kurkkimassa minunkin blogini, josta löytyy paljon hyvälaatuisia videoita, raikkaita kuvia sekä pirteää ja hyvää mieltä! (:

  http://polishedxpink.blogspot.fi

  VastaaPoista
 11. Tummat ehdottomasti! :)

  jenninvuodatus.blogspot.fi

  VastaaPoista
 12. Mistä tuo raitanen paita (viimene kuvakollaasi, oikealla alakuva) on? Aivan älyttömän ihana :)

  http://essiirene.blogspot.fi

  VastaaPoista

jokainen sana on tärkeä♥

Banneri tuli ulkoasun mukana, joten en tiedä siitä sen enempää.