jos kerrankin tää toimii, niin

DSC_6398 DSC_6420 yy51-007

Napsittiin eilen Veeran kanssa nopeesti asukuvat ennenkun lähettiin minnekkään. Rakastuin tohon Veeran uuteen paitaan, haluun kans! Puin pitkästä aikaa conssit ja mua oikeesti harmittaa niin paljon, että noi on pinkit... miksenmä vaan ostanu jotain perus valkosia/mustia tai tumman sinisii sillon. En ymmärrä, ku en ees oikeestaan tykkää pinkistä. :D

Noi mun hiuksetki näyttää jo ihan kamalalta... Maantienharmaa juurikasvu tulee läpi ja noi vetää ihan oranssiks, että kunnon raja näkyy. Niinja pahottelut tästä postailemattomuudesta, mulla vaan ei nyt oo oikein ollu yhtään mihinkään motivaatiota pariin päivään. Ei pitäs sanoo, että menee hyvin, kun se sit kostautuu ja vetää sen vituilleen... Nojoo, onneks tänään on tulossa hirmukiva päivä! Ja tänään ainakin tulee just siks kivasta asusta paljon kuvia!;)

DSC_6428

Sain muuten Janitalta eilen vähän vaatteita ja aattelin nyt täällä mun blogin puolella ilmottaa, että Janitalla on huomisesta alkaen varattu pöytä Tampereen Bonus-kirppiksellä. Eli siis ajalla 7-12.8 ja pöytä nro: 112. Kannattaa mennä tyhjenteleen, koska Janitalla on hirmu kiva tyyli. Vaatteet on suurimmaks osaks kokoo xs-s, mutta varmaan muutama m kokonenkin vaate löytyy!

9 kommenttia

 1. ou daamn sun hiukset<3 tää tosi on tosi kiva, liityin lukijaks! liityppä säkin:) ateenagesworld.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiitos! :) käyn kattoon sun blogin :)

   Poista
 2. ja löytyy myös jonkin verran jätkien vaatteita:)!

  VastaaPoista
 3. oo ku oot kaunis taas kerran:)!

  VastaaPoista
 4. aivan ihana tää sun blogi =) jään seuraamaan :)!

  ♥ leave-world.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 5. ihana asu! :)

  jenicaaa.blogspot.fi

  VastaaPoista
 6. Oh toi paita on todella hieno, niin mun tyyliä.. : )

  my luxury life

  VastaaPoista

jokainen sana on tärkeä♥

Banneri tuli ulkoasun mukana, joten en tiedä siitä sen enempää.