i want to taste you but your lips are venomous poison

Tässä mä jo ennen kymmentä hereillä mitämitä? No ei mut oikeesti mun pitää vähän korjailla tätä mun rytmiä... eilenkin tuli uni vasta neljän jälkeen, joten pakotin itteni ylös samalla, kun äite lähti töihin. Jos rupee väsyttää jossakin kohtaa niin sitten otan päikkärit! :)

DSC_5818 DSC_5752 yy41-005 DSC_5856 DSC_5837 DSC_5793 DSC_5766 DSC_5862

Eilinen meni parhaitten tytsyjen Janitan ja Veeran kanssa. Ei tehty sen ihmeempää kun ennenkään. Völjyttiin meillä ja sitte käytiin hakee Prismasta mättöö... Lähettiin myöhemmin Janskun kanssa ettiin jotain kuvauspaikkaa ja päädyttiin sit ihan vaan Irjalan päiväkodin taakse, kun siellä oli tollanen punanen hökkeli. Ihan kivoja kuvia tuola kuiteskin sai. Pitää lähtee Janitan kanssa metsästää joku päivä ihan kunnolla jotain tosikivoi kuvauspaikkoja ja suunniteltiin, että mennään joku päivä sinne vanhalle tulitikkutehtaalle, nytkun mäkin tiedän ajoreitit sinne. Tosin noi meiän kuvailut siirtyy parin viikon päähän, kun Jansku lähtee vaihteeks taas ulkomaille torstaina... vitsit määkin haluun!

Täks päiväks oon suunnitellu siivousta, Veeran kanssa chillailua sittenkun se rullailee meille rootterilla ja illemmalla Roopen kanssa ja varmaankin myös siis Emilin.

26 kommenttia

 1. Täytyy heti ensimmäiseks sanoo, et ihan sika kiva toi banneri! Tommonen simppeli mut tosi kiva :) Just tämmönen blogi on mun mieleen et on tommossii isoja laadukkaita kuvia eikä niin hirmu paljon tekstii, jatka samaan malliin! :)

  VastaaPoista
 2. Munkin pitäis kyllä vähän korjailla tätä mun unirytmiä. Tänäänki heräsin vasta kahdelta. :D No mut kesäloma on vaan kerran vuodessa! :) Oot nätti ja nää sun kuvat on ihan älyttömän hyvälaatusia! :)

  http://jaljubljutebjat.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. haha, nojuu! mullaki menee päivät vaan nukkuessa:D kiitos:)

   Poista
 3. Sulla on toosi kivan näköinen blogi! Kuvat on hienoja ja just sopivan kokoisia ja sitten vielä kirjoitat niin että sitä on mukava lukea :)

  http://sulkkujamina.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 4. Kivoja kuvia! :) Ootpa kans niin nätti tyttö♥

  VastaaPoista
 5. Sulla on ihanat hiukset ja oot nätti ! <3 :)

  VastaaPoista
 6. oot hirmu kaunis ja blogisi on hieno, banneri sopii tänne tosi hyvin.
  Mun oma http://siljakeepcalm.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 7. tosi kivat rootterit..:-D ihana banneriki sulla ja hiukset !

  forangelseyes.blogspot.fi

  VastaaPoista
 8. ihania kuvia ja tykkään ulkoasusta:)

  VastaaPoista
 9. kivoja kuvia! :) Mä ainakin herään aina ennen kymmentä, en tykkää nukkua sitä pidempää musta se on jotenkin ajantuhlausta :D

  http://foreverbyjenni.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 10. Kattelin näitä sun postauksia, myös vanhempia ja kiinnitin huomioo et sulla on tosi kivoja vaatteita, mistä ostat niitä yleensä? :) Ostatko enemmän kaupasta vai tilaatko netistä? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. en oikeestaan ikinä tilaa mitään netistä, ostelen just eniten näistä gina, h&m, seppälä, veromoda/only ja sit spiritstore ja carlings jne.. :)

   Poista
 11. http://venlamari.blogspot.fi/2013/07/linkkaa-blogisi-parhaat.html käy vilkasemassa, sun blogi löytyy joukosta :)

  VastaaPoista

jokainen sana on tärkeä♥

Banneri tuli ulkoasun mukana, joten en tiedä siitä sen enempää.