best time

Moiks! Ihan ensimmäisenä, mä lähden tänään Helsinkiin mun siskolle viikonlopuks. Postauksia siis ei välttämättä tuu, kun vasta maanantaina seuraavan kerran. 
DSC_5944 DSC_5933 DSC_5953 DSC_5981 DSC_5950

Mulla oli eilen kyllä niin kiva päivä! Lähin jo tosi aikasin liikkeelle ja treffattiin Veeran kanssa keskustassa. Ihan ekana mentiin käymään äiten työpaikalla, koska kävin hakeen sieltä lyhyemmän tapin tohon kielikoruun ja samalla tarttu mukaan yläpalloks sellanen noppa + siirsin sen vihreen alapalloks. Käytiin Veeran kanssa shoppailemassa ja en löytäny oikeen mitään, mitä alunperin menin hakemaan, paitsi puuteri ja kapphallin lastenosastolta löyty kangas shortsit, kun molemmista hm:ltä ne oli kaikki loppu. Kaiken ton shoppailun jälkeen mentiin istuskeleen Laukontorille, juoruileen ja syötiin kans päärynäjätskit. Lähettiin koteihin siinä kuuden aikoihi, oltiinha me jo yli viistuntii oltu liikenteessä.
 DSC_5990 DSC_5997 DSC_6020 yy51-001 DSC_6027
Jos hinnat ja ostopaikat kiinnostaa niin saa kysellä, koska en nyt jaksa laittaa niitä tähän:D
 
Mun piti vielä eilen illalla mennä purkaan poikien kanssa Nissania, mut einoi jätkätkään oikeen jaksanu, joten tultiin meille vaan völjyyn ja katteleen sinätuubapaskaa.
Kattokaa toi video, en voinu muuta ku nauraa!:D 

6 kommenttia

 1. Mistä toi toka vikan kuvan musta toppi/mekko on ja paljon oli hintaa? Meinaan tosi kivan näkönen :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. seppälästä ja se oli alennuksessa vaan vähän päälle 8e:)

   Poista
 2. Sunkin blogi on kiwa,noi kuvat o ihanat ^^ Ja muutenki blogisi on ihana :) Noi sun ostokset o ihania ;) Ja muutenki sun tyyli on kiwa :) Mutta kiwa blogi (Y) (:

  VastaaPoista
 3. noi oranssit shortsit on ihan sikakivat!!

  VastaaPoista

jokainen sana on tärkeä♥

Banneri tuli ulkoasun mukana, joten en tiedä siitä sen enempää.