shoeholist

Skopunkten, tarjouksessa 14,90€ oikee hinta oli muistaakseni vähän päälle 40€

Oon ihan in laaaw näihin kenkiin! Etin koko syksyn/talven/kevään normi musti nilkkureita, joissa ois ainakin vähän korkoo. No nyt löysin nää! Nää nyt ei ihan perus ole, koska näissä on noita jotain tollasia liekkejä, mutta tykkään niistä! Näillä on ihan super mukava kävellä ja nää on malliltaa just sellaset mitä oon ettiny. Itehän en oikeen osaa kävellä koroilla, missä on korkee korokepohja, koska oon tottunu korkoihin missä ei oo ollenkaan korokepohjaa. Näillä mä kuitnkin pystyn käveleen tosi hyvin, koska toi korokepohja ei oo kun ihan vaan muutaman sentin. Tästä koron korkeuksesta en oo ihan satavarma, mutta veikkaisin, että joku n. 10senttiä. Mutta niin mitäs pidätte? Ite ainakin ihan rakastunut. Seuraavaks pitäs löytää jotkut perus mustat avokkaat, ainakin 10sentin korko, piikkikorko ja  mitkä istus hyvin jalkaa ja millä jaksais kävellä + hintaluokka pitäs olla kohdallaan.

18 kommenttia

 1. apua noi on täydelliset:o!!!!

  VastaaPoista
 2. Eikä, nuo on ihanat!! Harmi etten viitsi ostella hirveästi korollisia kenkiä, koska en osaa jotenkin käyttää niitä.. Enkä varmaan osais kävelläkkään, ainakaan noin korkeilla :'DD

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Määkään en ennen osannu käyttää ollenkaan korkoja, vaikka aina oon tykänny, mut nykyään oon vaan pakottanu itteni laittaan korot tyyliin johonkin pippaloihin yms.. siinä samalla oon oppinu käveleenkin!:)

   Poista
 3. vautsi, upeet noi kengät! ja sullakin on kiva blogi :)

  VastaaPoista
 4. Kiitosta ! Oli ne kyllä tosi kivat, harmitti kauheesti poistaa ne :D

  Vaikka en ite tykkääkään käyttää tollasia korkeekorkosia kenkiä ni nää on kyllä aika nätit ! Tää siun blogi vaikuttaa kivalle ! (:

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Ite taas tykkään käyttää, mut harvemmin tulee tilaisuuksia käyttää:(

   Poista
 5. Aivan ihanat kengät :) veikkaisin kuvasta päätellen, että tuo korko on n. 12-13cm. Kympin korko olisi paljon lyhyempi tuolla etuosan platformilla.
  Voi kun itsekin vois käyttää noin korkeita korkoja, mutta kun pituutta on 172cm niin koron pitää pysytellä max kympissä, ettei miehet jää kainalosauvoiksi :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pitäs varmaan mitata jollakin toi korko, kun olis kiinnostavaa itekkin tietää! Aaa oot niin pitkä:o Mullahan pituutta on alle 160, niin ei oo tota ongelmaa, yleensä oon ite se kainalokeppi, ilman tai koroillakin:D

   Poista
 6. Ei millään pahalla, mutta musta on noloo kirjottaa toisen blogiin kehua ja sit mainostaa blogia sen perässä, jos kyseinen bloggaaja haluaa katsoa blogiasi, hän varmasti menee sinne PALJON mielummin profiilisi kautta, kun sitäkautta että tyrkytät blogiasi tekopirteän kommenttisi kautta. Blogillesi tulee lukijoita jos tulee, tyrkyttäminen ei varmasti ole tarpeen!!!

  - anni v

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. nojoo siitä ny on jääny tapa että kirjotan sen osotteen siihen alle, koska esim ite meen sillon yleensä kattoon sen blogin. mutta hyvä et ilmasit mielipitees. ja jossei pahalla nii ei kyllä millään hyvälläkään, ymmärsin pointtis ilman sitäki:)

   Poista
  2. Mullekkin on tästä asiasta tullu anonyymit märmättään mutta ne nyt ei ihan taida ymmärtää tätä blogin linkittämis systeemiä. Haluan siis kyseiselle anonyymille tässä tiedottaa että tätä linkitys touhua harrastetaan ympäri maailmaa. Se ei ole mitään tyrkyttämistä, vaan haluttaessa blogin pitäjä kenelle olet kommentoinut + samalla linkittänyt blogisi osoitteen, voi halutessa kurkata blogiisi. :) Amen.

   Poista
  3. Se on sulla jenna eri asia kun vaikutat aidosti kiinnostuneelta ja aidosti kehut bloggaajaa :)

   Poista
 7. Ihan sika hienot kengät!! Mut nolo toi anni.v ,...... Sis eihän kaikki käväse tsekkaan proffan kautta blogeja! ja jos linkittää niin se on kaikin puolin helppo homma:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiitos !:) niin tosiian ainakin ite käyn yleensä kattomassa ne jotka on linkannu blogin osotteen kommentin alapuolelle, koska paljon helpompaa!

   Poista

jokainen sana on tärkeä♥

Banneri tuli ulkoasun mukana, joten en tiedä siitä sen enempää.