need your love


Tällästä asua tänään! Ite ainakin tykkäsin kovasti ja noittenkaa ois mun mielestä sopinu jotkut kivat korkkaritki. En oo ku ehkä kolme kertaa käyttäny tota paitaa, vaikka se on mulla jo vuoden ollu, mut en jotenki osaa yhdistää sitä mihinkään ja siinä on kyllä aika suuri toi kaula-aukko. 

 Voisin huomenna väätää jotain suunnitelma/kuulumis postausta. Teenkö videolla vai tekstillä?

 Vielä melkein kaks tuntii aikaa osallistuu tähän arvontaan, ja huomenna julkasen sitten voittajan.

14 kommenttia

 1. Mä oon lukenut sun blogia jo pidemmän aikaa ja ikävä sanoa, että blogis on mennyt mun mielestä huonompaan suuntaan.. Tuntuu jotenkin, et yrität liikaa? Mä en suoraan sanoen edes tajua, miten sulla on noin paljon lukijoita, koska sun kuvat on laadultaan huonoja ja ei mitenkään erityisen kiinnostavia...
  Jotkun sun postaukset on ihan hyviä, mutta osa on tosi huonoja, et postaisit vaan sen takia koska 'pakko postata'. Oma mielipiteeni on, että postaa harvemmin hyviä ja kiinnostavia postauksia, eikä joka päivä huonoja ja tylsiä postauksia :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kommentista!
   Tosin itse tykkään, kun on välillä vähän lyhyempiä postauksia. Esimerkiksi, kun halusin postata tän asun ja kiinnittää koko postauksen idean tähän yhteen asuun, enkä sekottaa kaikkee muutakin turhaa tähän.

   Jos otan muutaman päivän postaus taukoa, niin tää blogi ns. unohtuu kokonaan, koska en jaksa tulla postaamaan. Tästä on tullu mulle niin päivittäinen rutiini ja mä oikeesti haluun tulla postaamaan, enkä aattele, että ois muka pakko.

   Kiitos kuitenkin tosi paljon kun ilmasit mielipitees ja jos viittit, niin kerrotko millaset mun postauksista on parempia, niin voin tehä useemmin sellasia! :)

   Poista
  2. Niinja laadusta olin sanomassa sitä, että pitäs varmaan vaihtaa kuvanlataus palvelinta, koska koneella katottuna noi kuvat näyttää hyvä laatusilta, mut hetiku lataan photobuckettiin nii niistä tulee iha sumeita. :(

   Poista
  3. ano: inkalla on sen takia paljon lukijoita, koska hän mainostaa blogiaan demissa 24/7 ja muutenkin olen huomannut että pistät joka blogiin samanlaista kommenttia kaikille ja tietenkin mainostat itseäsi. Minusta on alkanu vähän tuntua, että pidät blogia sen takia, että saisit paljon lukijoita ja sen kautta yhteistyökumppaneita jotka antaa sulle ilmasiks kaikkee.

   Poista
  4. ei, en todellakaan pidä blogia sen takia, vaan koska tän kirjottaminen on kivaa ja koska mulla ei oo muuta harrastusta. pakko myöntää, että mainostin demissä joskus oikeesti kokoajan tätä blogia, mutta nykyään kylläkin linkkaan ehkä kerran viikossa kolmeen linkkaa blogisi juttuun.

   Poista
 2. Onpas kiva paita!:) ja video tottakai;)

  VastaaPoista
 3. Ihana toppi<3 rakastuin siihen heti :)
  Mistä oot ostanu sen ?

  Loveisawesomee.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. janita toi sen mulle viime kesänä roodokselta:o

   Poista
 4. Tää sun blogis on tosi kiva, ja parempi et postailet enemmän, mut voisit muokata kuvia enemmän nii tulis heti mielenkiintosimpia postauksia :)ja sit voisit tehä kuvapostauksen (missä sulle kerrotaan kuvien aihe ja sit kuvaat sen!) :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. mullahan on kuvapostaus tällähetkellä menossa, mutten oo saanu aikaseks postata sitä:D

   Poista
 5. oot ihan mielettömän kaunis ja aivan ihanan värinen toi paita! :)

  http://jct-bloggercom.blogspot.fi/

  VastaaPoista

jokainen sana on tärkeä♥

Banneri tuli ulkoasun mukana, joten en tiedä siitä sen enempää.