huomaavaiseen menoon ei suomalaiset tartu

Hej! Nää kuvat tulee ainakin toistaseks vielä photobucketin kautta, kun siis aattelin vaihtee flickriin, mutta mun keskittyminen ei nyt riitä sen opettelemiseen. 

Mulla oli eilen melkein pelkkä kotipäivä, mutta illasta olin Veeran kanssa muutaman tunnin. Käytiin moikkaan muutamaa kaveria tossa ihan lähi cittarilla ja päätettiin siinä sitte napsasta mun asukuvat, koska oltiin niin ajoissa siinä ja mulla ei ollu mitään motivaatioo ettii parempaa taustaa kuville. 


Ite tykkäsin ihan hulluna tosta asusta, vaikka onkin tosi yksinkertanen. Löysät topit varsinkin tälleen kesäsin on ihan parhautta!
 Huomaatteko muuten, että oon vaihtanu kielikorun pallon? Otin Janitalta sen vanhoista rustokoruista tollasen vihreen muovipallon, kun ne on kuitenkin samoilla kierteillä. Pitäs tehä tilaus sinne Crazy factorylle, että sais vähän lyhyempää tappia ja kaikkia erilaisia kivoja kielikoruja, venytyksiä ja rustokoruja. 


Sain Janitalta käyttöön ainakin hetkeks noi sen leopard kuoret. Pitäs varmaan hankkia itellekki lisää kuoria, kun noi on niin kivoja ja niitä ois helmi vaihtaa tyyliin asun mukaan yms. Ja alempana teinipeili kuvaa mun tän päivän asusta. Raidoilla ja vielä vihreellä jatketaan! 

Tän päivän suunnitelmissa olis ainaki hypätä Julian kyytiin vissiin Sannin kanssa ja suunnitelmana on varmaan vaan päätöntä boustailua ympäri Tamperetta. Nyt siis rupeen meikkaan ja syömään, että pääsen joskus lähteen, kun koirakin pitää viedä.

8 kommenttia

 1. Ihania kuvia Inka! :) oot niin kaunis <3

  http://blomqvistsofia.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 2. ihana toi sun eka asu ja mistä toi toppi on :)? oot muutenki tosi kaunis:)

  VastaaPoista
 3. heihei jos tilaat crazy factorylt jotai, nii tehää yhteistilaus nii säästetää postikuluis!! :D

  VastaaPoista
 4. oot tosi kaunis ja aivan ihana raitatoppi :)!

  http://jct-bloggercom.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 5. great photos! and you have a nice blog! mind to check out my blog? maybe we can follow each other :)

  www.thebeautyyoffashion.blogspot.com

  VastaaPoista
 6. äijäthä tykkää mun vaatteist;)

  VastaaPoista

jokainen sana on tärkeä♥

Banneri tuli ulkoasun mukana, joten en tiedä siitä sen enempää.