vappuja!

Hyvää vappua kaikille ihanille!♥

Millanen vapunaatto teillä oli eilen?
Mulla oli ihan jees ilta, tosin paremminkin ois voinu mennä. Tai en oikeen tiiä, ilta oli aika draamapitoinen, mutta oli mulla välillä hauskaakin ja oli kiva nähä kaikkia ihmisiä!
Suunnitelmat muuttu kokoajan, mut toisaalta ihan kiva että meni nyt näin miten meni.


Elikkä aloteltiin Veeran kanssa meillä tolla skumpalla ja siitä sitten lähettiin kasin jälkeen poikkeen koskenrannassa. Pakko kyllä myöntää, että tuli ehkä hieman otettua liikaa, mut onneks ei oikeestaan ees oo kauheen huono olo! Tarkotus oli mennä kotiin yöks, mutta heräsin aamulla kaverilta ja meinasin heittää tähän väliin kuvan musta, mutta en varmaan viitti!:D

 Järkkäriä en uskaltanu rantaan mukaan, ja puhelimessakaan ei oo yhtään kuvaa! Liikuin ihan kokoajan, enkä ees tajunnu et tolla puhelimellakin voi räpsiä kuvia. 

Populaa oli taas ihan älyttömästi, eikä siellä taas saanu kehekään yhteyttä. Harmittaa vähän, kun en kaikkia nähny ketä piti nähä! No ens vappuna si uusiks!

Sitten vielä maailman turhin video! "Hienosti poksahti!"8 kommenttia

 1. Vastaukset
  1. yritin kans ettii sua! en ees nähny juliaa tai ketää noitakaa:o

   Poista
 2. tosi kiva blogi, kuvat vois olla vähän parempilaatusia tosin :) tää mun kone on kyllä aika sökö niin saattaa näyttää huonolaatusilta kuvat vaikkei oikeesti oliskaan :D ja ihana tuo raitapaita!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. mun mielestä nää kuvat on ainaski suht.koht. hyvä laatusia ja onhan nää järkkärillä otettu, eikä ees ladattu bloggerin kautta:o et en sitte tiiä !

   Poista
 3. Haha tosi kivoja kuvia ja kiva video!

  http://closerr-to-the-edge.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 4. ja ikää oli 16... okei

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. ja ihan niinkun kukaan muu alaikänen ei ois ikinä juonu?:D ja mitäs sillä väliä on kunhan vaan sillee kohtuudella juo eikä örvellä tuolla keskustassa sillä tavalla mitä monien näkee tekevän:) ensvuonna 18, muttaku millään ei jaksa oottaa:(

   Poista

jokainen sana on tärkeä♥

Banneri tuli ulkoasun mukana, joten en tiedä siitä sen enempää.