haihara

  

Käytiin tänään Ninnin kanssa napsimassa vähän kuvia Haiharassa. Toi Haihara on kyllä niin kiva paikka, siellä on tullu kakarana(tai oonmä vieläki xd) leikittyä ja aina kesäsin mentiin tonne mamman kanssa vetää jätskit. Pitäs kyllä joku päivä mennä kuvaileen tonne enemmänkin, ihan niinkun tota aluetta vaan, on kyllä niin hienoo aluetta. Tykkäilen kyllä paljon!

Menee kyllä hermot tohon kameraan, kun se ei suostu tarkentaa mihinkään enään. Pitäs varmaan noita asetuksia säätää, kun kyllä se automaatilla tarkentaa :3 Haluisin sen Olympus pen minin, kun ois niin helppo kantaa sitä jokapaikassa ja ite tykkään enemmän vähän pienemmistä laukuista niin senkin sais sitten mukaan. Kesällä harvoin meinaan kannan tollasta kunnon mololaukkuu mukana, joten kuvatkin jää aina vähemmälle.

Mut kokeilen huomenna tehä sitä videopostausta, kun tänään en jaksanu... väsyttää ihan sairaasti jo nyt, vaikka heräsin vasta joskus yhen jälkeen.

9 kommenttia

 1. Toi Haihara on kyllä niin kiva paikka, siellä on tullu kakarana(tai oonmä vieläki xd) leikittyä ja aina kesäsin mentiin tonne mamman kanssa vetää jätskit. Pitäs kyllä joku päivä mennä kuvaileen tonne enemmänkin, ihan niinkun tota aluetta vaan, on kyllä niin hienoo aluetta. Tykkäilen kyllä paljon!

  Menee kyllä hermot tohon kameraan, kun se ei suostu tarkentaa mihinkään enään.

  ^^ Voisitko jatkuvasti olla toistamatta tota kyllä-sanaa? :) Häiritsee lukemista.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. oho, en ees oo huomannu et oon kirjottanu noin monta kyllä sanaa:Dd huomaa, että oli vähän väsyny, kun kirjotuski tollasta.. luin ton läpiki eile vielä, mut nykku mainittit nii häirittee oikeesti toi, kun kyllä sanaa on noi kauheesti !

   Poista
 2. kivan kesäsii kuvii :)
  oot nii nätti !

  VastaaPoista
 3. kiva blogi!(-:
  http://neeaerika.blogspot.com

  VastaaPoista
 4. Ihana blogi, liityin lukijaks :) käy tsekkaamassa munkin blogi joka on aika uudehko, parannusehdotuksia saa antaa :)

  smileandlive-salla.blogspot.fi

  VastaaPoista
 5. Upeita kuvia jälleen kerran!<3

  http://sofiawilhelmiina.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 6. haihara on ihana paikka <3 mulla on kans noita kesä-jätski muistoja tuolta.

  VastaaPoista

jokainen sana on tärkeä♥

Banneri tuli ulkoasun mukana, joten en tiedä siitä sen enempää.