erittäin tärkeetä asiaa!

Heipsu! 
Mullon teille pari kysymystä. Ensinnäki, nykyään ette laita melkein yhtään kommenttia.. miksette? Onko mun blogi mennyt jotenkin huonompaan suuntaan, vai? Kun ainakin omasta mielestä oon parantanu tässä bloggailussa huomattavasti, koska teen ensinnäkin monipuolisempia postauksia kun ennen jne.. Ne kommentit vaan aina jotenkin piristää päivää ja niistä saa tähän bloggailuunkin paljon paremmin motivaatiota! Tuntuu vaan jotenkin turhauttavalta, kun tuntuu, että kirjottelee vaan ittelleen. Siis tottakai mä oon tän blogin perustanu sitä varten, että pääsen ilmaseen itteeni, muttakun noita lukijoitakin on jo se päälle 200, niin hassua ettei kukaan kommentoi.. Niinku, et lukeeko sit loppujenlopuks kukaan teistä tätä oikeesti? Toivoisin, että jaksaisitte kommentoida aina välillä mulle ja mäkin oon yrittänyt ainakin mun aktiivisimmille lukijoille/kommentoijille kommentoida aina sillon tällöin. Tulee oikeesti parempi fiilis ainakun avaa bloggerin ja näkee, että on tullu kommentteja! Parannusehdotuksia siis saa laittaa! Tietysti postaan ihan silleen miten ite tykkään, enkä esim. rupee mun kirjotustyyliä/pukeutumistyyliä vaihtaan, mutta muuten ehdotuksia otan vastaan ja koitan toteutella niitä. Kiitos. :)

Siis toi oikeenpuolimmainen kuvahan meni ihan pelleilyks, en vaan jaksanu enään tekohymyillä ja vammatti ihan liikaa! :D

Sunnuntaina asua siis! Tykkään ihan älyttömästi tosta paidasta. Toi oli alelöyty JC:stä joskus vissiin parivuotta sitten ja on ollu siitälähtien suunnilleen mun ykkös kesäpaita! Sopii melkeinpä kaiken kanssa ton värin takia, rento, ei purista mistään, melko perus, mutta kuitenkin toi rikottu selkä tekee tosta vähän erikoisemman. Niin täydellinen! Siis toi paita on niin mua. Tykkäsin tosta asusta muutenkin tosi paljon, simppeli, mutta toimii! 

Ajattelin huomenna tehä videopostausta mun kesäsuunnitelmista, miltä kuullostais? Wuhuu, mulla meinaan alko tänään kesäloma! Ois autoalaa yks vuosi takana ja vielä kaks edessä. Tykkäilen kyllä ihan sikana, osu ihan nappiin toi mun ammattivalinta.

Nyt täytyy varmaan jo lopetella, tuli semmonen romaani, että huhhuh ja muutenkin Henna pamahtaa tohon meiän pihaan jossakin kohtaa, että pitää alkaa pukee ja sillee. 

Muistakaa vastailla noihin mun kysymyksiin! :)

24 kommenttia

 1. mä ainakin lue aina sun blogia, koska oon ihan rakastanu sun blogiin ja sun hiuksiin ♡♡ mulla ei oo mitään negatiivistä sanottavaa ! oon vaan laiska kommentoimaanx)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. voi vitsit kuinka ihana kommentti! no kiva, että ainakin sää tykkäät!:)

   Poista
 2. Ihania kuvia! Tykkään kovasti sun blogista! :-)

  VastaaPoista
 3. Ei sun blogissa oo mitää vikaa, niin ihana ku vaa voi olla! Mäki oon vaa nii laiska kommentoimaa! Mutta kaiken lisäks sulla on vielä nii ihanat hiukset ja ihania vaatteita!! Mistä sää oikee ostat niitä? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiitos ihan hirmuisesti!:) ja ostan mun vaatteita vähän kaikkialta, suurimmaks osaks just kaikki nää perus Gina, H&M ja sit Veromoda jne.. kirppareilta kans löytyy hyvin kaikkee!:)

   Poista
 4. Luen ainaki sun blogii ja tää on oikeesti tosi hyvä! Mut en vaan aina jaksa kommentoida :D
  oot tosi nätti ja ihana toi sun paitas! :)

  http://jenniessivenla.blogspot.fi

  VastaaPoista
 5. Oot tosi kaunis ja muutenki tosi hyvä blogi! :)

  VastaaPoista
 6. sun blogis vaikuttaa tosi kivalta! Hienoja kuvia ja kiinnostavii tekstejä, liityin lukijaks (:

  http://jonskiandworld.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. hei tervetuloo seuraileen ja kiitos paljon!:)

   Poista
 7. apua oon nii laiskakommentoija :o
  tykkään noist sun laseista :)

  VastaaPoista
 8. tää sun blogis on ihana !♥ mutta minäki oon vaa nii laiska kommentoimaan, mutta ei tässä blogissa mitään vikaa ole!:)

  VastaaPoista
 9. oot tosi nätti ja muutenkin ihana blogi :)

  http://followyourdreams-oona.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 10. törkeen siisti paita ja muutenkin kiva asu! oot kaunis :)♥

  http://jct-bloggercom.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 11. Your pictures are really great

  Lovely blog !

  VastaaPoista
 12. Kiitos kommenteista, täällä uus innokas lukija :')!

  VastaaPoista

jokainen sana on tärkeä♥

Banneri tuli ulkoasun mukana, joten en tiedä siitä sen enempää.