ei mitään hienoo


Jaa, huomasimpas tossa äskön, että noi mitkään kuvat ei oo tarkentunu.. Menee hermo tohon kameraan, kun nykyään se ei ees tarkenna kunnolla.. no paska mikä paska. Muttaa saatte nyt tyytyy näihin puoli suomeisiin kuviin, koska mulla ei oo nyt oikeestaan muuta.

Ja hei hyvää äitienpäivää!♥


Siinä ois eilisen asua teille! Mulla oli eilen ekaa kertaa balleriinat tänävuonna jalassa. Oli taas ihan sairaan hieno ilma ja lämmin, mut kyllä yöllä oli suht. koht kylmä, koska jouduin Soppeella laittaan nahkatakin ja mulla oli silti vähän kylmä vielä.

Noista kuvista näkee mun hiusten uutta väriä, kun olin siellä kampaajalla perjantaina. Noi punertaa omasta mielestä vähän liikaa ja omaa silmää ei yhtää miellytä, mut ainaki on taas vähän tasasempi. Kattoo jos ensviikolla vielä värinpoisto ja sitten tuhkaa päälle.. en tiiä, tippuu varmaa kohta hiukset kokonaa päästä.

Hih ja huomaatteko mun turvonneen kielen? Siinä ois ny se kielikoru mitä oon parikuukautta toivonu. Perjantaina menin siis senkin hakeen ja ne ketkä seuraa mun blogia facebookissa tietääkin jo mitä mulle tapahtu sen jälkeen. Eihän toi lävistys sattunu ollenkaan, mut olin jännittäny sitä niin paljon ennenkun otin ton, niin se jännitys varmaan purkaantu jotenkin ja hetikun päästiin sieltä liikkeestä ulos niin pyörryin ja pyörryin kyllä toisenkin kerran... Onneks Pietu oli mun mukana niin ei tullu kolhuja tai mitään ja muutenkin oon sille elämäni velkaa, kun se oli taas huolehtimassa musta. :)

Eilen taas oli sellanen melko perus päivä, Aki tuli meille kattoon peliä ja illan olin Hennan kanssa. Oli ihan hullua kun kaveri pyöritti Volvolla jäähallin parkkiksella ja takakumi paskaks ja vanteelle! Vielä tonkin jälkeen mun oli pakko päästä kyytiin ja oli ihan hullun siistiä! Siis toki ne takarenkaat vaihdettiin siinä, olihan siellä pari asentajaakin paikalla!:D Hieman paskalaatusta videoo multa löytyy, mut harmiku just sillonkun savutti kunnolla mustaa ja meni vanteelle niin siitä ei oo.. :(
 

Muistakaa kommentoida tohon kuvapostaukseen alempana niitä ideoita !

10 kommenttia

 1. hyi vittu. ootpa ruma ku näytät kieltä

  VastaaPoista
 2. oot tosi nätti ja sulla on ihanat hiukset (: hyviä kuvia mun mielestäni, tarkennus oli ihan kohdallaan ja sun blogisi on tosi kiva. seurailen ~

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. voi kiitos:) joo no on tossa parikuvaa mitkä on tarkentunu, mutjoo, no hyvä ettei häirinny!:)

   Poista
 3. heei, ku kommentoit mun yhtee postaukseen että teillä on mökki täällä Länkipohjassa, nii missäköhän päin?:D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. taino siis äiten porukat asuu länkipohjassa ja meiän mökki on siinä västilässä, vähä-löytäneen rannassa:)

   Poista
 4. Ihana asu !!:) Aina niin kauniina ♥

  VastaaPoista
 5. siiis ooks tän pietun kans taas vai mikä multa on menny ohi ?:O

  VastaaPoista

jokainen sana on tärkeä♥

Banneri tuli ulkoasun mukana, joten en tiedä siitä sen enempää.