Avenged Sevenfold


Avenged sevenfold on tällähetkellä varmaan mun lemppari ulkomaalainen artisti. Oon kuunnellu A7X vissiin kolmisen tai nelisen vuotta..? Mä en vieläkään oo kyllästyny! Enmä mikään truefani ole, kun en kauheesti mitään bändistä tiiä, mutta musiikki on superhyvää, lyriikkoihin pystyy samastuu ja M. Shadowsin ääni on ihan super ihanaa kuunneltavaa! 

Aattelin nyt vaan tulla jakaan teille mun muutaman suosikkibiisit tältä kyseiseltä bändiltä. Kuvituksena on biisien sanoja jotka on  We♥it ottamia!
Se on jännä muuten, että oon ihastunut tälläseen bändiin näin paljon! Joo oon kasvanu suomirockin ja muutenkin rock´n rollin ympärillä, mutta tässä muutaman 4-5 vuoden aikana oon aikalailla ollu suomiräp henkeen ja vereen.

Ja yyyh toi laulaja, M. Shadows on ihan järkyttävän hyvännäkönen!♥♥


Mitäs mieltä tälläsestä vähän erillaisesta postauksesta? Oliko ihan turha?:D

1 kommentti

  1. Avenged Sevenfold on ihan lemppari!
    Mutta M. Shadowsia vieläkin kuumempi on kyllä Synyster. Ottaisin sen milloin vain. ♥

    VastaaPoista

jokainen sana on tärkeä♥

Banneri tuli ulkoasun mukana, joten en tiedä siitä sen enempää.