Korulinja

Eilen kun tulin koulusta kotiin, mua odotti iloinen yllästys Korulinjalta !


Vihjasin vähän jo viimeviikolla blogin facebook sivuilla, että tällä viikolla tulee tapahtuu jotain kivaa ja linkkasin sinne myös ton kyseisin Korulinjan osotteen. 

Minä ja Korulinja ollaan siis yhteistyössä, sain valita muutaman korun itselleni. Tykkään ihan järjettömästi näistä kaikista! Tosi upeita, laadukkaita ja suurin osa jopa Suomessa tehtyjä ! 
Eniten kuitenkin yllätyin siitä, että kuinka nopee toimitus oli. Toimitus tänne Tampereelle vei vain kaks päivää. Yleensä kun olen tilaillut koruja muualta netistä, niin korut on saapunu vasta 5-10 päivän kuluttua.


Korulinja on Suomen suurin kotimaisten desing-korujen valmistaja. Korulinjahan on myös saanut avainlipun käyttöoikeuden koruilleen. Korut eivät sisällä nikkeliä, lyijyä, kadiumia eikä palladiumia, ja ovat muutenkin ympäristöystävällisiä ja turvallisia. Nää korut on siis hyvät esim. nikkeliallergikoille. Ja esimerkiksi, kun olen joskus ostanut jostain kaupasta vaikka rannekoruja, niin jotkut on jättänyt mun ranteeseen ikävän näköstä, sellasta vihertävää raitaa. Korulinjan koruista mulle ei tollasta oo tapahtunut!


Korulinjahan on siis suuri tukkuvalmistaja ja jälleenmyyjiä on jo yli 200 ympäri suomea. Täällä Tampereellahan on tosiaan juhlapukuliike Leimuska, joka on Korulinjan yksi jälleenmyyjä. 
Tosin itse nyt olen yhteistyössä siis tämän verkkokaupan kanssa, josta siis voi tilata ihan kuka vaan tuotteita.

Kuten jo postauksen alussa sanoin, niin toimitus on todella nopea! Postimaksut on myös halvat, 2,90€ Suomeen. Ja tilataksesi ei tarvitse sivuille rekisteröityä, mutta jos rekisteröidyt tiedot säilyy ja tilauksen tekeminen tulee helpommaksi! 

Tilauksen voi maksaa samantien tai laskulla, myös osamaksu käy!

Tällä hetkellä kaikki strassi korut ovat alennuksessa, että saadaan lisää koruja, joten eikun vaan nopeesti tyhjenteleen hyllyjä! Koruthan on myös ihan mahtava lahjavalinta, joten tuolta vaan tilaamaan!

En nyt muuta osaa sanoa, jos tulee jotain kysyttävää niin kysykää multa tai menkää kurkkiin Korulinja.fi !
Voisin vaikka kehua näitä kuinka maasta taivaisiin, mutta eiköhän se tullut jo selväksi, että tykkään paljon!♥

Myöhemmin varmaan tulossa myös jotain kivaa teille. :)

Ja muistakaa, koruja ei voi olla ikinä liikaa!

ps.Julkaisen huomenna videon, jossa esittelen nää korut paremmin.


14 kommenttia

 1. Sulla on tässä blogissa kiva ja simppeli ulkoasu, sekä hyviä kuvia! :) Banneri on myös muuten kiva, mutta siinä on mun makuun ehkä vähän liiankin monta fotoa. Mutta makuasioita :)

  Olisi muuten tosi kiva, jos esittelisit yksitellen nuo Korulinjalta valkkaamasi korut! :)

  http://stressipallona.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia! Tänään on tulossa videota, missä esittelen noi korut!:)

   Poista
 2. Vau kivan näköisiä koruja! Ja bannerissa on mielenkiintoisia kuvia:)!

  http://pinkypug8.blogspot.fi

  VastaaPoista
 3. vähänkö siistiä! Ihanaa että sait noita koruja yhteistyön kautta, kun suomessa tuntuu että kaikki maksaa niin hirveesti, joku nätti kauluakorukin helposti sen 30e! Kiva blogi sulla muutenkin :3

  www.chaasingthesun.blogspot.fi toivottavasti tykkäilet :3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuolla Korulinjalla on ainakin omasta mielestäni aika edullisia koruja + paljon myös poistohintaan !

   Poista
 4. oho hupsista olin mun siskon tunnuksilla, mutta joo :D

  VastaaPoista
 5. Oon samaa mieltä, että koruja ei voi ikinä olla liikaa :) Minulla on hirveä määrä rihkamakoruja ihanassa korutelineessä roikkumassa ja siltikin tuntuu, ettei ole tarpeeksi erilaisten asujen kanssa. Parempi kuitenkin, etten juuri nyt tuhlaa, kun sitä ei tiedä millon saa rahaa seuraavan kerran. ^^

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla taas ei oo ihan kauheesti koruja ikinä ollut, taino joo, mutta käyttäny aina samoja koruja, nyt on kivaa kun sain lisää ja jos oppisin näitä käyttämään:)

   Poista
 6. tosi kivan näkösiä! :-) onks tuolta paljon toimituskulut?

  VastaaPoista

jokainen sana on tärkeä♥

Banneri tuli ulkoasun mukana, joten en tiedä siitä sen enempää.