instapic


Mulla ei nyt oo kauheesti aikaa, eikä kyllä muutenkaan mitään kauheen järkeviä kuvia postata, mutta tässä vähän pikasia kuulumisia sekasella järjestyksellä instagram kuvilla maustettuna!


1. Viime perjantailta, vammailtiin Veeran kanssa. 2. Salaattia, nami ! 3. Viikko sitten perjantailta, kun käytiin mamman kanssa aamukahveella ylöjärven teboililla, kun oli siellä vähän bisneksiä;) 4. Viime tiistaina, eka kuva uusilla hiuksilla!


5. Parinviikon takaa, naturaalina! 6. Maustamatonta jukurttia ja banaania♥ 7. Koulutehtävä tasauspyörästöstä. 8. Eilen Ninninkaa ruutanan shellillä, oltii moikkaa Arttua.

Kohtapuoliin pitäs keksii jotai kivaa päälle laitettavaa ja sitten suuntaan Veeran kanssa jonnekkin ja huomenna varmaankin sitten taas asupostausta!:)

7 kommenttia

 1. ihana banneri! :)
  http://partofsalina.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 2. Haluaisin niin paljon puhelimen johon saa instan, oon niin kyllästynyt noihin lumian lageihin ja muihin ongelmiin :d
  Sun blogissa on upeita kuvia, heti bannerista lähtien:)

  Viittisitkö laittaa kommenttia mullekkin:)?
  http://rakkauttaaulait.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. noo eikun vaan uutta puhelinta hankkimaan;)

   kiitos ja tietysti käyn kurkkaamassa!:)

   Poista
 3. sul on tosi ihana blogi! mulla itelläni ei oo blogia ku ei oo aikaa mut mun kaverilla on ja haluisin auttaa sitä saamalla sinne sen blogiin lisää lukijoita ja ku se alotti vasta vähä aika sit joten ois kiva jos pystyisit jakaan sitä sen blogii :DD täs ois sen blogin osote; http://blessed-with-love.blogspot.fi/
  kiitti vaikka et jakaiskaan XDXD

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiittihei!:) ja tietty käyn ainakin kurkkaamassa:)

   Poista
 4. Kuvakokoelmat on kivoja :)
  Salaatti ja maustamaton jogurtti+banaani on todella hyvää. Maustamattomissa jogurteissakin on eroja, mutta Juustoportin ja Valion maustamattomat jogurtit on mielestäni parhaita, kun ovat mietoja :) Olen testaillut monia eri jogurtteja, mutta nuo on parhaita.

  VastaaPoista

jokainen sana on tärkeä♥

Banneri tuli ulkoasun mukana, joten en tiedä siitä sen enempää.