My year 2012 tammi-kesä

Okei elikkä oon aina tehny tämmösen minun vuoteni kollaasipostaus juttujutu niin tottakai se tänäkin vuonna piti tehä. Nyt kerron vaan kesäkuuhun ja jokutoinen päivä sitten jatkan loppuun!:)
Eli siis Tammikuu! No tietysti alko uusvuos 2012 ja sen vietin ekaks Janitalla, sen jälkeen meillä oli porukkaa ja ihan loppuillasta lähin heidille juomaan jämäjuomat Heidinkaa!:D Tutustuin Sarrinkans pirkkalan hurjiin ja siellä tuli oltua sitten loppuloma ja aikamonta viikonloppua. Öisin sitte hengattiin pirkkalan apsilla, kun uni ei tullu poikien kuorsauksen takia! Koulussa hengasin eniten varmaan just jonku Roosan ja Millankaa + tietty Veera, mut se onki aina! Helminenki vietti meillä aikaa, taiku se pääsi koulusta aika montakertaa vähä aikasemminku mä, niin se lähti si aina hakee mua ja tuli suoraan meille pariks tunniks puhuu paskaa, kahvittelee ja tupakille. Sit oli vielä se muutto Holvastista, sitä kämppää mullon ikävä, koska se oli ihan paras! Aki ja Tomi autto muutossa ja näin mää niitä muutenki sillee sillon tällö.
Sitte Helmikuu! No ainaski oli noi rusthollin mökkipippalot ja ne kusi täysin mun osalta, en ees haluu muistaa niitä enää! Tällön tuli taas hengattua pitkästä aikaa taas Hessu, Heba ja näittenkaa sillee välillä, muuten mun aika menikin sitten pirkkalassa nastassa ja Viivin kanssa. Käytiin tyttöjen kanssa myös parikertaa siivillä, nam! Sitten loppukuusta oli ne YTHs saunapippalot pirkkalanhurjien poikien kanssa + minä, Viivi ja Sarri, ne kyllä meni hyvin ja oli kivaa.:) Mutta siis Helmikuussa tutustuin Viiviin, jonka kaa ollaan vieläki hyvii kaverita, vaikkei kauheen usein enää nähäkkään!:(

Maaliskuu, no tuli vähän hengiltua parin mopoauton kanssa... Rupesin tekeen muutakin kun oleen pirkkalassa, kute oleen taas Veeran ja Janitan kanssa. Janitan kanssa tuli hengattua Linnainmaalla, cittarissa ja varsinki prisman hesessä. Veerankaa sitte käytii aika paljon vetämässä kaikkee mättöö kaikissa arnoldissa ja mäkissä ja tällee. :D Maaliskuu ei ollu mitenkää ihmeellinen, kaikki päivät samaa ja alko tulla ikävä kesää.
Huhtikuussa olin toositosi paljon Janitankaa ja pirkkala jäi kokonaan, enmä oikee tiiä mitä tapahtu kaimä tarvitsin vaihteluu ja muhun meni siellä hermot.:D Janitan synttäreinä vein sen syömää Pancho Villaan ja otettiin vähä kuohuvaa. Tuli lämpimämpää ja otettiin Janskun skoba käyttöön. Sit laitoin kans vappu kuvat tähän huhtikuulle, koska ei mulla ollu huhtikuulle kauheesti kuvia, tääki oli loppujenlopuks aika tylsä kuukausi. Mutta siis vappuu tuli vietettyy tyttöjenkanssa ja sitten omenahotelissa Eeron ja Stoolen ja näittenkaa.


Toukokuun alussa oli pääsykokeet Ajokinkujalle, ja ei helvetti mua jännitti ne ihan sikana! Tää kuukausi oli jo aikas paljon ajelua noilla kakspyöräsillä ja mää ja Janita hengattiin himo kangasalla ja sit Aki ja Tomi ravas meillä. Sitte oli kans noi MM-kisat ja kisakatsomo oli aina meillä pienellä porukalla, kaljaa ja makkaraa, voi juma. Joo ja sitten oltiin kans Janitankaa laivalla ja tutustuttiin siellä neljään parikymppisii kangasalaisiin, sovittiin et voitais nähä senki jälkee, mut se jäi vaan kertaan, eikä sen jälkee ees olla pidetty mitää yhteyksii, vaikka numerotki löytyy. Oli myös ysin luokkaretki stadiin.

Kesäkuu, parasta! Peruskoulu loppu, todistuksen päättökeskiarvo tais olla jotain melkein seiskan luokkaa, en muista. Koulujenloppu vietettiin ruusiksen rannassa Janitan, Monan ja Eeron kanssa ja sitte loppujenlopuks meiän seuraan eksy muitaki. Näin kans pitkästä aikaa Malluakin. Sit oli kans toi Juhannus, joka oli parhaassa seurassa Kangasalan aseman mettässä, jossaki laavulla. Lentolassa boustailua ja poikien ajelun kuvaamista. Olin himona Saken kanssa. Sitte kesäkuun parhaat päivät vietin sairaalassa, kun mun kurkku turpos umpee, eikä enää henki kulkenu, onneks Janita ja Jere pelasti päivät.


Okkeei eli tässä tää ekaosa, yritän tehä sen tokan osan melko nopee perään, mut huomenna taitaa tulla pikkuvideoo, en oo ihan varma vielä.

7 kommenttia

 1. Hei haastoin sinut osoitteessa:

  http://myrulesare.blogspot.fi/2013/01/haaste.html

  VastaaPoista
 2. Rupes hymyilyttää ku katto sun tota "kuukausipostausta", on ollu nii kivan näköstä:--)

  VastaaPoista
 3. Voi miten nätti oot!!:)<3 kiva postaus!:>

  http://saijis.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 4. tosi kiva tää postaus! :)

  http://kira-maria.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 5. sun vuos vaikutti paljon mielenkiintosemmalta ku mun :D! Kiva postaus :)

  www.longstory-sannan.blogspot.com

  VastaaPoista
 6. Oot tosi nätti ja sun blogissa on yli ihana ulkoasu ja banneri :)

  http://olenonnellinenmitasaluulit.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 7. Kivan olonen blogi ja oot nätti:)

  http://iiratuuli.blogspot.fi/

  VastaaPoista

jokainen sana on tärkeä♥

Banneri tuli ulkoasun mukana, joten en tiedä siitä sen enempää.