my year 2012 heinä-joulu

Elikkä nyt tää toka osa!:)
Heinäkuussa siis tuli taas nähtyä Viiviä pari kertaa. Tuli hengailtua Eero ja Stoolenkaa aikas paljon, oli myös parit illanistujaiset Stoolella ja vadelmamehu. Tuli taas syötyä hyvi, se siitä kesäkropasta. Sakke joutu sinne sairaalaan ja kävin kattoo sitä siellä melki jokapäivä, ainaki yritin käydä tosi usein! Tayssissa siis meni aamupäivät ja iltapäivällä taas hyppäsin Janitan tai jonkun muun kakspyöräsen kyytii ja boustailtii vaan jossain. En muista et heinäkuussa olis mitään kauheen erikoista ollu. Niija ihan lopussa tai sitte se oli elokuun alussa, kun muutettiin taas vaihteeks, nyt on kiva kämppä ja äiteki haluu kuulemma pysyy tässä!:D + tutustuin Seppälään ja kumppaneihi.
Noo viimeset lomapäivät tuhlattiin Seppälällä. Mulla alko koulu ja pääsin ihan parhaaseen luokkaan, tosin se hajos nyt kun alettiin erikoistuun. Tutustuin ihaniin ihmisiin ja Juliaakin rupesin pitkästä aikaan taas näkeen kunnolla. Rupesin seurusteleen.. Tää kuukausi oli oikeestaan vaan viimesii ajeluita skoballa yms + olin ihan sikana Papun kanssa tietty ja kävin koulua.
Syyskuu, tuli vähän kylmempää ja sai laittaa neuleen päälle. Helmine ja Marika rupes taas pyöriin meillä kahveella. Veeran kanssa tuli taas syötyä sitä roskaruokaa ja kaikkia herkkuja!:D Tutustuin paremmin mun luokkalaisiin ja rupesin sillon tällön, kun ehin niin oleen niittenkin kanssa. Sit näin Niinaa tositosi pitkästö aikaa. Tää syyskuu oli toisaalta aika samanlainen, kun toi elokuuki oli vaa vähän kylmempi:D Lopetettiin muuten mun ja Janitan yhteisblogi ja perustin tän!
Lokakuussa olin sikapaljon Ninnin kanssa. Sitte värjäsin mun hiukset vihdoinki taas ihan tummiks. Alettiin varsinki Veeran kanssa taas sulkeutuu noihin kahviloihin tolta kylmältä ja käytiin myös kerran ainaki raxissa! Lokakuussa en ottanu kauheesti mitää kuvia ja taisin tällön alottaa sen blogitauon. Nii ja tää lokakuu oli taas samaa paskaa tylsää, mitäny illanistujaisia Härkösellä ja Seppälällä ja nii.
Marraskuussa tapahtu paljon. Oli mun elämäni paskin kuukausi, erosin. Kuvia ei kauheesti tullu otettuu. Olin mun luokkalaisten kanssa, varsinki Sannan, Miian ja Jaminkaa, ne on ihan hulluu biletys seuraa, en pysy vauhdissa!:D Kävin mun siskonki luona stadissa ja se raahas mut stadin yöelämään ja käytii kirppareillaki. Sit oli myös ainaki yhet illanistujaiset Härkösellä, tai ainaki vaan yhet mä muistaisin. Aloin taas olee Häkenkaa himona!
Jaa sitten joulukuu! Hennankaa tuli varmaan oltua eniten. Näin ainaki alkukuusta Salvasta pari kertaa pitkästä aikaa ja oltii ajeleenkin. Aika paljon mä kuitenkin himassa mätänin, ku ei ollu oikeen tekemistä, eikä kyllä huvittanukkaan mikää. Tutustuin myös Nicoon ja olin aika paljon Niconkaa, ennenku se mälläs bemarinsa... nykyää se ei jaksa liikkuu mihkää.:( Sitte näin Anetteekin, kun haettiin se vammalasta. Kävin myös kampaajalla ja värjäsin sitte ihan mustaks. Meillä oli myös pikkujoulut ennen jouluu ja aah onneks sieltä ei oo yhtäkään kuvaa!:D Sit oli se jouluki ja mun synttärit ja uv. Oli muuten maailman paskin uusvuos mullaki, aattelin uus vuos, uus elämä, mut ei se vanha elämä pilas senki suunnitelma.

10 kommenttia

 1. tosi kivalta sun vuotes on näyttäny :)!

  VastaaPoista
 2. Tosi kivoja kuvia!
  Ja olet kaunis. (:

  http://nevercloseoureyes-miina.blogspot.fi/


  VastaaPoista
 3. Sulla näyttää olleen vauhdikas, hauska ja monipuolinen vuosi! :) Kivoja kuvia olit valinnut tähän sun vuosi 2012 -koosteeseen. Oot nätti! :)

  http://stressipallona.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 4. oii varmaa ollu kiva vuos! oot kaunis ja ihanat kuoret iphonessa :3

  http://holyfacepalm.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 5. Piti ihan tsekata toi ykkösosa ja kuullostaa tosi kivalta vuodelta, toivottavasti 2013 on sulle yhtä ihana (:

  http://fuck-growing-up.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 6. kiitos kaikille, ootte ihania!♥ mut pakko sanoo että toi oli paskin vuosi mitä mulla ikinä oli, tapahtu niin paljon kaikkee huonoo ja sittekku kesäki meni antibiooteissa ja liikuntakiellossa sen leikkauksen takia:o

  VastaaPoista
 7. Kivoja kuvia! :)

  http://allthis-time.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 8. mikä pilas sun uv? :o

  VastaaPoista
 9. tosi kivoja kuvia!

  http://juli-aaa.blogspot.fi/

  VastaaPoista

jokainen sana on tärkeä♥

Banneri tuli ulkoasun mukana, joten en tiedä siitä sen enempää.