kuulumisia part. miljoonaIltaa!:)
Siinä sitten jotain kuvia tältä viikonlopulta ainakun olin kotona. Tosiaan koko viikonloppu meni taas vaihteeks Ylöjärvellä. Joku ano kyselikin siitä, että mitä oikeen päätin tiistaina. No siis kattokaa tota kuvaa, missä näkyy mun suunniteltu ensviikko ja päätelkää siitä. :)
 
Mulla oli viimeviikko tosi huono, ragesin kaikille ja mua ärsytti pienikin asia, parikertaa mulla tuli kyyneleetki esim koulussa ja muutenkin. Tänään ja eilen illalla on taas ollu sellane fiilis, että kaikki onnistuis, elikkä toivottavasti ensviikko olis sitten parempi ja tosipaljon anteeks niille jotka joutu mua viimeviikolla kestää..
 
Tänään tosiaan mun piti lähtee Marikan kanssa kuvaileen, kun ulkonaki oli nätti ilma, mutta se oli Villen kanssa jossai mummulla vai millänyt olikaan ja ne tuli sieltä vastakun oli jo ihan pimeetä, joten se siitä kuvailusta. Mennään varmaan sitten ensviikolla joku kaunis päivä, kun Marikalla ja mulla on samaan aikaan vapaata.
 
Jahei heitelkääs postausideoita! Olis kiva tietää mikä teitä kiinnostaa ja mistä on kiva lukee, laitoin tonne mun blogin sivuun missä on kaikki lukijat yms, tollasen postausidea jutun, mut ehdottakaa jotain muutakin!:)
 

9 kommenttia

 1. torstaina, perjantaina tai viikonloppuna kuvaileen! :)

  VastaaPoista
 2. onks nii vaikeeta ite kertoo se sun tiistainen päätös? en mää ainakaa tajunnu tosta sun kalenteristaskaa! Niin ärsyttävää ku pitää sanoo tollee,mut ei voi kertoo sitä? -,-

  VastaaPoista
 3. ano siis inka on ruvennu seukkaa ja se oli himo vaikee tyylii omgh koska se vieki rakastaa exäänsä!! onnre vaan hei

  VastaaPoista
 4. ano1,2, niin siis tosiaan kyllä, oon ruvennu seurusteleen, mutta eksä ei oo syy siihen miks päätös oli vaikee:D

  VastaaPoista
 5. no aik jännä ku viimeviikon postauksis vielä haikailit sen perään 0.o ? poltatko muuten pilveä?

  VastaaPoista
 6. ano, joo, mutta se syy miks se päätös oli vaikee einyt vaan liittyny eksää, enhän mä silti mitään oo kieltäny etten enään rakastais? tosin joo musta vaan tuntuu, että tää tunne onse, et kuitenki eksä oli mun ns. ensirakkaus nii eise sillä samalla tavalla unohdu. erosta on kuitenkin jo päälle kolmekuukautta, eikä se suhdekkaan sen pitempi ollu, joten.. ja miks jäädä paskaan polkee, ku löytää jotai mikä on parempaa ittelle, ku edellinen suhde oli täyttä paskaa, enkä syytä eksää, ei vaan oltu ns. tarkotettuja toisille, kavereitahan me nykyään ollaan:)

  VastaaPoista
 7. et vastannu ton toisen anon kommaan et poltaks pilvee?

  VastaaPoista
 8. ihana toi aamutakki tai mikä ikinä onkaa<3

  http://juli-aaa.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 9. ano, hei älä enkö:o

  julia, juu aamutakki ja mäki tykkään;)

  VastaaPoista

jokainen sana on tärkeä♥

Banneri tuli ulkoasun mukana, joten en tiedä siitä sen enempää.