urhoo urbaani legenda


Moikka!
 
Anteeks taas tosi paljon, kun en taas viikkoon oon postannu, vaikka lupasin postata arkisin melkein jokapäivä.. Mua vaan ärsyttää oikeesti tosi paljon nää kollaasit joka postauksissa, et pikkuhiljaa mun pitäs saada se järkkäri, että tää blogin pitäminenkin onnistuis, meinaan tykkään tästä hommasta tosi paljon! Olipas sekavaa tekstiä.. :D
 
Mutta tosiaan ei mulla sen ihmeellisempää asiaa oo, paitsi tossa kuvia tältä viikolta ja mulla oli kans tosi kiva viikonloppu ja aattelin tehä tässä joku päivä videopostauksen, missä kerron vähän mun ensviikon suunnitelmista ja ehkä hieman mun viikonlopusta!
 
Mut nyt mun pitää ruveta tekeen kouluhommia, kun huomenna ois deadline ja oon tietysti jättäny viime tinkaan, vaikka olis voinu tehä jo muutaman kuukauden, hups!
 
Mutta hei viettäkää kivaa sunnuntai iltaa ja hyvää ensviikkoo kaikille!:)

4 kommenttia

 1. mukavan olonen blogi sullakin, mitä nyt muutaman postauksen kurkkasin! :)

  VastaaPoista
 2. kivoja kuvia sul :):)

  http://jennicisse.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 3. sulla on kyllä ihanan pitkät hiukset! :)

  VastaaPoista

jokainen sana on tärkeä♥

Banneri tuli ulkoasun mukana, joten en tiedä siitä sen enempää.